Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Το μεσημέρι της Δευτέρας θα λειτουργήσουν για το κοινό οι τρεις νέοι σταθμοί του μετρό στον Πειραιά

Το μεσημέρι της Δευτέρας θα λειτουργήσουν για το κοινό οι τρεις νέοι σταθμοί του μετρό στον Πειραιά

Τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου στις 14:00 δίνονται στο επιβατικό κοινό οι τρεις νέοι σταθμοί της Γραμμής 3 του Μετρό στον Πειραιά.

Από το μεσημέρι της Δευτέρας θα μπορεί το επιβατικό κοινό να χρησιμοποιεί τους τρεις νέους σταθμούς του μετρό στον Πειραιά.

Ειδικότερα, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, το πρωί θα γίνουν τα εγκαίνια των νέων σταθμών της Γραμμής 3 του μετρο, ενώ από τις 14:00 το μεσημέρι θα δοθούν σε λειτουργία για το κοινό.

Οι τρεις νέοι σταθμοί της Γραμμής 3 του Μετρό είναι κατά σειρά: «Μανιάτικα», «Πειραιάς» και «Δημοτικό θέατρο».

Το πρώτο δρομολόγιο από τους σταθμούς Δημοτικό Θέατρο και Δουκίσσης Πλακεντίας θα ξεκινά στις 05:30. Πρώτα δρομολόγια στις 05:30 θα ξεκινούν και από τους σταθμούς Αιγάλεω και Μοναστηράκι στην κατεύθυνση προς Δουκίσσης Πλακεντίας και από τον σταθμό Εθνική ‘Αμυνα στην κατεύθυνση προς Δημοτικό Θέατρο. Το τελευταίο δρομολόγιο (Δευτέρα-Πέμπτη & Κυριακή) από το Δημοτικό Θέατρο θα γίνεται στις 23:59 και από τη Δουκίσσης Πλακεντίας στις 00:03.

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, οπότε και ισχύει η επέκταση του ωραρίου λειτουργίας, οι τελευταίοι συρμοί θα αναχωρούν στη 01:06 από το Δημοτικό Θέατρο και στη 01:10 από τη Δουκίσσης Πλακεντίας. Τελευταίοι συρμοί από τον σταθμό Σύνταγμα προς όλες τις κατευθύνσεις θα αναχωρούν στις 00:23 (Δευτέρα – Πέμπτη & Κυριακή) και στη 01:30 (Παρασκευή και Σάββατο).

Αλλαγές στα λεωφορεία

Η επέκταση του μετρό στον Πειραιά θα οδηγήσει σε ανασχεδιασμό των λεωφορειακών γραμμών που εξυπηρετούν την ευρύτερη περιοχή του Πειραιά.

Σύμφωνα με τον ΟΑΣΑ, ο ανασχεδιασμός των δρομολογίων στοχεύει στη διαλειτουργικότητα του δικτύου των οδικών συγκοινωνιών με τους τρεις νέους σταθμούς και έρχεται σε συνέχεια των προηγούμενων  παρεμβάσεων όταν τέθηκαν σε λειτουργία οι τρεις πρώτοι σταθμοί της επέκτασης του Μετρό στον Πειραιά (Αγία Βαρβάρα, Κορυδαλλός, Νίκαια).

Οι αλλαγές αυτές θα ισχύσουν από την επόμενη μέρα, την Τρίτη 11 Οκτωβρίου, με τον ΟΑΣΑ να τονίζει πως οι επιβάτες μπορούν να καλούν στο πληροφοριακό κέντρο του ΟΑΣΑ, στο τηλέφωνο 11185.

Τέλος, οι επιβάτες μπορούν να ενημερώνονται για τα δρομολόγια της Γραμμής 3 του Μετρό, στην ιστοσελίδα της ΣΤΑ.ΣΥ. (www.stasy.gr).

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024