Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πάλεψε η Ομόνοια αλλά «λύγισε» κόντρα στη Γιουνάιτεντ (2-3) – Τριάρα της Μονακό στην Τράμπζονσπορ

Πάλεψε η Ομόνοια αλλά «λύγισε» κόντρα στη Γιουνάιτεντ (2-3) – Τριάρα της Μονακό στην Τράμπζονσπορ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έφυγε με το διπλό από τη Λευκωσία, κερδίζοντας την Ομόνοια που προηγήθηκε με γκολ του Ανσαριφάρντ, με 3-2. Σκόραρε ο Μπακασέτας στην ήττα της Τράμπζονσπορ από τη Μονακό.

Η Ομόνοια έκανε πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και έφερε σε δύσκολη θέση την αγγλική ομάδα, αλλά τελικά η Μάντσετσερ Γιουνάιτεντ κατάφερε να φύγει με το διπλό (2-3).

Πρωταγωνιστής για τους «κόκκινους διαβόλους» ο Μάρκους Ράσφορντ που πέτυχε δύο γκολ, είχε ανοίξει το σκορ ο Ανσαριφάρντ. Στο πριγκιπάτο, η Μονακό επικράτησε άνετα της Τράμπζονσπορ με 3-1, με τον Τάσο Μπακασέτα να πετυχαίνει το γκολ των Τούρκων.

Στην Κύπρο, για ένα ημίχρονο η Γιουνάιτεντ έδειξε ξανά το προβληματικό της πρόσωπο, κυρίως στο κομμάτι της άμυνας, όταν και βρέθηκε να χάνει από την Ομόνοια στο 34ο λεπτό με τον Καρίμ Ανσαριφάρντ να πετυχαίνει το γκολ. Έπειτα από κλέψιμο στη μεσαία γραμμή, ο Μπρούνο κουβάλησε την μπάλα και την κατάλληλη στιγμή έδωσε στον Ιρανό που με εξαιρετικό τελείωμα έκανε το 1-0. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Τεν Χαγκ πέρασε στο ματς τον Ράσφορντ, με τον Άγγλο επιθετικό να τον δικαιώνει άμεσα.

Στο 53′ με δυνατό αριστερό σουτ, ισοφάρισε, ενώ δέκα λεπτά αργότερα, «μοίρασε» στον Μαρσιάλ ο οποίος με πολύ ωραίο σουτ έξω από την περιοχή ολοκλήρωσε την ανατροπή. Στο 84′ και πάλι ο Ράσφορντ, μετά από σέντρα-σουτ του Κριστιάνο Ρονάλντο, πετάχτηκε στο δεύτερο δοκάρι και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-3. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Νικόλας Παναγιώτου ένα λεπτό αργότερα εκμεταλλευόμενος την ωραία ασίστ του Κακκουλή.

Για τον όγδοο όμιλο, η Μονακό υποδέχτηκε την Τράμπζονσπορ, με τους Γάλλους να επικρατούν άνετα της πρωταθλήτριας Τουρκίας. Ουσιαστικά το ματς «χάλασε» για τους φιλοξενούμενους στο 11ο λεπτό, όταν αποβλήθηκε ο Μαξιμιλιάνο Γκόμεζ με απευθείας κόκκινη κάρτα. Μόλις τρία λεπτά αργότερα, ο Μπεν Γεντέρ άνοιξε το σκορ ενώ ο ίδιος παίκτης έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του από το σημείο του πέναλτι στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου.

Ο Ντισασί στο 55′ έκανε το 3-0 για τους Μονεγάσκους, ενώ ο Τάσος Μπακασέτας, που είχε περάσει ως αλλαγή στο 56′, πέτυχε το γκολ με το οποίο οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 3-1.

Τα αποτελέσματα αναλυτικά:

1ος όμιλος

Ζυρίχη-Αϊντχόφεν 1-5

3ος όμιλος

Ελσίνκι-Λουντογκόρετς 1-1

5ος όμιλος

Ομόνοια – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-3
Σέριφ – Ρεάλ Σοσιεδάδ 0-2

6ος όμιλος

Στουρμ Γκρατς-Λάτσιο 0-0

8ος όμιλος

Ερυθρός Αστέρας-Φερεντσβάρος 4-1
Μονακό-Τράμπζονσπορ 3-1

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024