Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φράιμπουργκ-Ναντ 2-0: «Καθάρισαν» στο δεύτερο ημίχρονο οι Γερμανοί

Φράιμπουργκ-Ναντ 2-0: «Καθάρισαν» στο δεύτερο ημίχρονο οι Γερμανοί

Η Φράιμπουργκ φόρτσαρε στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου, επικρατώντας με 2-0 της Ναντ. Ασταμάτητοι οι Γερμανοί, απολαμβάνουν τη μοναξιά της κορυφής στον όμιλο του Ολυμπιακού.

Με… σπασμένα φρένα συνεχίζει και στο Europa League η Φράιμπουργκ. Οι Γερμανοί έκαμψαν την αντίσταση της Ναντ (2-0), κάνοντας το 3/3 στον όμιλο του Ολυμπιακού.

Η ομάδα του Κριστιάν Στριχ εδραιώθηκε στην κορυφή του ομίλου και με το απόλυτο, βάζει πλώρη για την επόμενη φάση της δεύτερης διασυλλογικής διοργάνωσης.

Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή και τον έλεγχο του αγώνα από τα πρώτα λεπτά, αλλά δεν μπορούσαν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα του Λαφόντ.

Ωστόσο, με το… καλησπέρα στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι έλυσαν τον γόρδιο δεσμό των Γάλλων. Ο Κιερέ εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Τσιριβέγια και την πάσα του Ντοάν για να ανοίξει το σκορ στο 48ο λεπτό.

Οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά σε δεύτερο γκολ στο 64’, όμως ο Λαφόν νίκησε τον Γκίντερ. Η Φράιμπουργκ πίεσε και έφτασε και σε δεύτερο τέρμα στο 72ο λεπτό. Με ωραίο συρτό σουτ, ο Γκρίφο νίκησε τον γκολκίπερ της Ναντ, διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024