
Πανικός στο GNTM: Ξέσπασε σε κλάματα, κλήθηκαν οι ψυχολόγοι
Αβολη στιγμή με την Εβελυν στο GNTM 5
Απίστευτες εικόνες εκτυλίχθηκαν στο GNTM όταν κλήθηκε ακόμη και… ψυχολόγος για να διαχειριστεί την αντίδραση παίκτριας η οποία δεν πέρασε στην επόμενη φάση. Συγκεκριμένα, η Εβελυν δεν είχε συγκεκριμένες λήψεις στο σετ και δεν μπόρεσε να περάσει. Η αντίδρασή της προκάλεσε προβληματισμό κι ανησυχία, αφού η ίδια σπάραξε στο κλάμα κι οι κριτές δεν ήξεραν πως να τη συνεφέρουν. Μάλιστα, κάλεσαν τους ψυχολόγους της παραγωγής γιατί δεν ήξεραν πως να χειριστούν όλη την κατάσταση.
Η Έβελυν αντέδρασε και ξέσπασε: «Απογοητεύτηκα. Μπορεί να πήγαν λάθος τα πράγματα στο Bootcamp, αλλά δεν μου δώσατε μια ευκαιρία να επανορθώσω ενώ μου λέγατε ότι μπορώ να αλλάξω τον κόσμο στην Ελλάδα».
Οι κριτές αδυνατούσαν να διαχειριστούν αυτή την άβολη στιγμή ενώ η Εβελυν από τα νεύρα της έσκισε το νούμερό της και ήταν αγενής με τις κάμερες.
- Ο Κασεμίρο έστειλε μήνυμα λατρείας στους οπαδούς της Γιουνάιτεντ
- Shakira: Ιστορική δικαίωση και επιστροφή 64 εκατ. από την Ισπανία – «Βάναυση διαπόμπευση» για φοροδιαφυγή
- Νικηφόρος Μανδηλαράς: «Μην πλησιάσετε το πτώμα»
- Tι άλλαξε στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά
- Γιατί οι επενδυτές πουλάνε κρατικό χρέος
- Ολυμπιακός: Παρουσιάζει την Τετάρτη (20/5) τα εισιτήρια διαρκείας








