Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τζίτζι Χαντίντ για Κάνιε Γουέστ: «Είσαι νταής και ανέκδοτο»

Τζίτζι Χαντίντ για Κάνιε Γουέστ: «Είσαι νταής και ανέκδοτο»

Δείτε τι συνέβη

Ο Κάνιε Γουέστ μας έχει συνηθίσει σε αλλοπρόσαλλες και προκλητικές  συμπεριφορές. Αυτή τη φορά όμως, ξεπέρασε τον εαυτό του.

Ο γνωστός ράπερ εμφανίστηκε τη Δευτέρα στο show του για την Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι φορώντας ένα  μακρυμάνικο πουκάμισο με το σύνθημα «White Lives Matter» (Οι λευκές ζωές έχουν σημασία) στο λανσάρισμα της ένατης σεζόν της εταιρείας του. Λίγο αργότερα, τα μοντέλα του show του φόρεσαν και εκείνα τα ίδια μπλουζάκια.

Την επόμενη μέρα ξέσπασε θύελλα οργής και επικρίσεων με αφορμή το σόου καθώς θεωρήθηκαν ως συνθήματα μίσους αλλά και υποτίμησης του κινήματος «Black Lives Matters». Το κίνημα «Black lives matters» είναι το κοινωνικό κίνημα που δημιουργήθηκε με σκοπό να διαμαρτυρηθεί για τις φυλετικές αλλά και κοινωνικές αδικίες.

Ορισμένες από αυτές τις επικρίσεις προήλθαν από τη συντάκτρια της Vogue, Gabriella Karefa-Johnson, η οποία ήταν παρούσα στο σόου και εξέφρασε την απέχθειά της για τα αποτελέσματα στις ιστορίες της στο Instagram.

«Τα μπλουζάκια που συνέλαβε, παρήγαγε και μοιράστηκε με τον κόσμο αυτός ο άνθρωπος είναι καθαρή βία. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία, δεν υπάρχει τέχνη εδώ».
Σε απάντηση, ο Γουέστ δημοσίευσε εικόνες της Karefa-Johnson στα Instagram stories του, συνοδεύοντάς τες με σκληρούς χλευασμούς:

«Αυτό δεν είναι άτομο της μόδας. Μιλάς για τον Ye» και «Αυτό σημαίνει πόλεμος».

Στη συνέχεια, προχώρησε σε ανάρτηση ενός μηνύματος με ένα άτομο που ονομάζεται Mowalola, πιθανότατα τη σχεδιάστρια μόδας Mowalola Ogunlesi. Στο μήνυμα η σχεδιάστρια γράφει: «Δεν νομίζω ότι πρέπει να προσβάλλεις αυτή τη γυναίκα, θα μπορούσατε πραγματικά να κάνετε μια ουσιαστική συζήτηση».

Ο Κάνιε και η … ΤζίΤζι

View this post on Instagram

A post shared by Ye (@kanyewest)

Αμέτοχη όμως, δεν έμεινε ούτε η Τζίτζι Χαντίντ. Το γνωστό μοντέλο έγραψε κάτω από την ανάρτησητου Κάνιε:

«Μακάρι να είχες ένα ποσοστό από τη νοημοσύνης της. Αν όντως υπάρχει κάποιο νόημα σε κάποια από τις μαλ…ες σου, ίσως είναι το μόνο άτομο που θα μπορούσε να σε σώσει. Δεν έχεις ιδέα… Λες και η «τιμή» του να είναι κάποιος καλεσμένος στο σόου σου θα έπρεπε να τον εμποδίσει να πει τη γνώμη του… Lol. Είσαι ένας νταής και ένα ανέκδοτο».

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024