Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
AirPods, Samsung buds ή Xiaomi earbuds; - Πώς θα διαλέξεις αυτά που σου ταιριάζουν

AirPods, Samsung buds ή Xiaomi earbuds; – Πώς θα διαλέξεις αυτά που σου ταιριάζουν

Τα αυτιά σου αξίζουν το καλύτερο – και το ίδιο ισχύει και για την τσέπη σου

Η εποχή που τα καλώδια των ακουστικών σου έμπαιναν εμπόδιο την ώρα που έτρεχες ή αναζητούσες κάτι στην τσάντα σου, έχει περάσει ανεπιστρεπτί, με τα Bluetooth ακουστικά να εξελίσσονται διαρκώς, αλλά και να γίνονται κάθε μέρα και πιο δημοφιλή. Ποια είναι, όμως, τα καλύτερα για ‘σένα και πού θα τα βρεις στην πιο συμφέρουσα τιμή;

Σε σχέση με την τελευταία ερώτηση, η απάντηση μάς είναι κάτι παραπάνω από προφανής: στο SHOPFLIX.gr, που διαθέτει μια ατέλειωτη ποικιλία από προϊόντα τεχνολογίας σε προσφορά, θα συναντήσεις και τα ασύρματα ακουστικά των ονείρων σου στην πιο δελεαστική τιμή. Και θα τα παραλάβεις άμεσα στην πόρτα σου, σε όποιο μέρος της Ελλάδας και αν βρίσκεσαι, στην ακριβή ημερομηνία παράδοσης που θα δεις κατά την παραγγελία.

Θες κι ένα ακόμη χρήσιμο tip; Αν η λίστα των gadgets που θες να αγοράσεις στο άμεσο μέλλον είναι μεγάλη, ίσως αξίζει να κάνεις υπομονή μέχρι τη Black Friday. Ακούμε ότι το SHOPFLIX.gr ετοιμάζει πολλές και ευχάριστες εκπλήξεις για τη μεγάλη γιορτή του εμπορίου.

Ποια να διαλέξεις

Πάμε να δούμε, όμως, και ορισμένα από τα καλύτερα ακουστικά που μπορείς να αποκτήσεις – τώρα ή το Νοέμβριο.

AirPods, αν έχεις iPhone

Είναι φτιαγμένα για ‘σένα και έρχονται με ένα πλήθος από ξεχωριστές δυνατότητες. Γιατί να συμβιβαστείς με κάτι λιγότερο, αν είσαι αποφασισμένος ότι θέλεις να επενδύσεις σε κορυφαία ποιότητα ήχου;

Τα Apple AirPods 2 διατηρούν ακόμη την αίγλη τους, με την άψογη και ομαλή λειτουργία τους, την ισχυρή μπαταρία τους που διαρκεί έως και 5 ώρες ακρόασης με μια φόρτιση και τον εκπληκτικό σχεδιασμό τους. Αξιοποίησε τη δυνατότητα φωνητικών εντολών στη Siri, τη στιγμιαία σύνδεση με τις Apple συσκευές σου και τις ατέλειωτες δυνατότητες του ειδικά σχεδιασμένου H1 chip. Στο κάτω-κάτω, απευθύνονται αποκλειστικά σε ‘σένα: κάθε έκδοση των AirPods κρατά τις προηγμένες λειτουργίες της μόνο για τους χρήστες Apple. Για τους υπόλοιπους, είναι απλώς ένα ζευγάρι ασύρματα ακουστικά.

Αγόρασέ τα από 134,95€.

Δε συμβιβάζεσαι με τίποτα λιγότερο από το τέλειο; Κάνε την αναβάθμιση σε AirPods 3 και νιώσε τον ήχο να σε περιβάλλει. Προσαρμοστικός ισοσταθμιστής, χωρικός ήχος, εκπληκτικά μπάσα και adaptive EQ θα σου προσφέρουν εμπειρία συναυλίας όπου κι αν είσαι, με τους εξωτερικούς θορύβους να εξουδετερώνονται πλήρως – εξασφαλίζοντας ότι η φωνή σου θα ακούγεται πεντακάθαρα όταν μιλάς στο τηλέφωνο. Ανθεκτικά στο νερό και τον ιδρώτα, σχεδιασμένα ώστε να εφαρμόζουν άψογα στο αυτί σου και ικανά να σου δώσουν μια ώρα χρήσης με 5 λεπτά φόρτισης, θα σε ακολουθούν σε κάθε σου δραστηριότητα.

Αγόρασέ τα από 167,09€.

Samsung Galaxy Buds, για τέλειο pairing με το Samsung Galaxy κινητό σου

Στην πραγματικότητα είναι κατάλληλα για όλους. Όμως μόνο αν έχεις ήδη smartphone της εταιρείας θα απολαύσεις όλες τις δυνατότητές τους στο μέγιστο.

Αν δεν ξέρεις ποια να διαλέξεις, προτείνουμε τα Samsung Galaxy Buds Live με τη μεγάλη αντοχή στον ιδρώτα, τον εργονομικό σχεδιασμό και το βελτιστοποιημένο ηχείο. Τρία ενσωματωμένα μικρόφωνα και επιταχυνσιόμετρο προσφέρουν άψογη ποιότητα κλήσης, ενώ το Active Noise Cancellation αφήνει τους ενοχλητικούς θορύβους εκτός, για να μπορείς να εστιάσεις στην αγαπημένη σου μουσική. Η μπαταρία τους υποστηρίζει έως και 21 ώρες non stop ακρόασης σε συνδυασμό με τη θήκη φόρτισης, ενώ πέντε λεπτά φόρτισης αντιστοιχούν σε μια ώρα αναπαραγωγής. Θέλεις ακόμη περισσότερη διάρκεια; Χρησιμοποίησε το κινητό σου για να φορτίσεις τα Galaxy Buds εν κινήσει.

Αγόρασέ τα από 77,42€.

Xiaomi Mi Earbuds, για ‘σένα που ψάχνεις την πιο value for money επιλογή

Είτε έχεις iPhone, είτε οποιοδήποτε κινητό Android, τα ασύρματα ακουστικά με την καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής που θα βρεις στην αγορά, είναι πιθανότατα αυτά της Xiaomi.

Ξεχωρίσαμε τα Mi True Wireless Earbuds Basic 2, τόσο για τις προηγμένες δυνατότητές τους, όσο και για την εξαιρετικά χαμηλή τους τιμή – στο SHOPFLIX.gr θα τα βρεις με λίγο παραπάνω από 15€. Κομψά, άνετα, σταθερά και πανάλαφρα προσφέρουν υψηλή ποιότητα ήχου και ικανοποιητικά μπάσα, ενώ σου επιτρέπουν να ελέγξεις τις λειτουργίες τους εύκολα, μέσω ενός φυσικού πλήκτρου, για να μην τις ενεργοποιείς ποτέ κατά λάθος, με ένα τυχαίο άγγιγμα.

Αγόρασέ τα από 15,20€.

Sports in

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024