Λέστερ – Νότιγχαμ Φόρεστ 4-0: Με υπογραφή Μάντισον…
Με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Μάντισον ο οποίος πέτυχε δύο τέρματα, η Λέστερ επικράτησε εντός έδρα με 4-0 της Νότιγχαμ Φόρεστ για την 9η αγωνιστική της Premier League.
Με τον Μάντισον να πετυχαίνει δύο τέρματα η Λέστερ επικράτησε εντός έδρας με 4-0 της Νότιγχαμ Φόρεστ, παίρνοντας έτσι το πρώτο τρίποντο της σεζόν.
Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 25ο λεπτό. Ο Μάντισον έκανε το σουτ λίγο έξω από την περιοχή, η μπάλα βρήκε στα σώματα, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα.
Η Λέστερ διπλασίασε τα τέρματά της δύο λεπτά αργότερα. Ο Μπαρνς έκανε ένα εκπληκτικό σουτ αριστερά και έξω από την περιοχή και νίκησε τον Χέντερσον για το 2-0.
Ο Μάντσισον με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο 35′ έκανε το 3-0, με το τελικό 4-0 να διαμορφώνει ο Ντάκα στο 73′.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.