Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Παύλος Σιδηρόπουλος: «Είχε χάσει φίλους, δεν πίστευα ότι θα φύγει από τις ουσίες» λέει η αδελφή του

Παύλος Σιδηρόπουλος: «Είχε χάσει φίλους, δεν πίστευα ότι θα φύγει από τις ουσίες» λέει η αδελφή του

Η αδελφή του Παύλου Σιδηρόπουλου μίλησε για τα όσα θυμάται από τον πρίγκιπα της ελληνικής ροκ σκηνής.

Για τις σημαντικότερες στιγμές της ζωής και τη μεγάλη του μάχη με τα ναρκωτικά μίλησε η αδελφή του Παύλου Σιδηρόπουλου, Μελίνα.

Η αδερφή του Παύλου Σιδηρόπουλου, αφηγήθηκε άγνωστες στιγμές και περιστατικά από την ζωή του τραγουδιστή.

«Τον θυμάμαι τελείως ντυμένο άλλ’ αντ’ άλλων, να πηγαινοέρχεται στο δωμάτιό του, να έρχονται οι φίλοι του και να παίζουν. Στον από πάνω όροφο ο γιος της σπιτονοικοκυράς ασχολούνταν με το ροκ όταν ο Παύλος ήταν 13-14 χρονών και πήγαινε μαζί του και άκουγε. Μπαίνει στη Θεσσαλονίκη, φεύγει από το σπίτι. Έμειναν στο ίδιο δωμάτιο με τον Βαγγέλη Γερμανό» σημείωσε στην εκπομπή «Στούντιο 4».

Η μητέρα του όπως και η ίδια τον θαύμαζαν πολύ, όπως εξομολογήθηκε, συμπληρώνοντας πως το αγαπημένο της τραγούδι από τη δισκογραφία του Παύλου Σιδηρόπουλου είναι το «Εν Κατακλείδι». «Αν ζούσε σήμερα, πάλι θα τους τα έλεγε» πρόσθεσε η Μελίνα Σιδηροπούλου.

Η οικογένεια και η επιμονή του

«Μεγαλώσαμε σε μία ευκατάστατη οικογένεια που δεν ήταν το χρήμα το ιδανικό, η γνώση ήταν. Η μητέρα μου τον θαύμαζε και τον στήριζε, ήταν η γραμματέας του σε όλα τα θέματα. Και εγώ τον θαύμαζα αλλά και θύμωνα με όλα αυτά τα διάφορα που ζούσε, ήταν δύσκολος στην καθημερινότητα, ζωηρός».

«Ήταν πρωτοπόρος καλλιτέχνης στο ροκ, ήταν και ο Πουλικάκος πριν που είχε τραγούδια με ελληνικό στίχο, αλλά ο Παύλος ήταν ο κανόνας, ο αγώνας του ήταν να εκφράσει το ροκ με ελληνικό στίχο. Για μία λέξη μπορούσε να ταλαιπωρείται μήνες. Πολλοί χάθηκαν εκείνη την εποχή σήμερα τα νέα παιδιά έχουν μεγαλύτερη γνώση του θέματος. Παρότι ασχολούνται με το ροκ είναι πιο νηφάλιοι».

«Πίστευα ότι δεν θα φύγει από αυτό»

Παράλληλα, η αδελφή του Παύλου Σιδηρόπουλου αναφέρθηκε και στον εθισμό του στις ουσίες, που ήταν και στο τέλος η αιτία που ο πρίγκιπας της ελληνικής ροκ έφυγε από τη ζωή.

«»Δεν θα έπρεπε να μπω στην ιστορία γιατί ήξερα, είχα χάσει πολλούς φίλους» έλεγε. Πίστεψε ότι θα το ξεπερνούσε εύκολα αλλά αποδείχθηκε ότι δεν μπορούσε να το κάνει, δυστυχώς γιατί τον κατέστρεψε» τόνισε και συμπλήρωσε: «Είχε χάσει το αριστερό του χέρι. Όταν τον είδα στο νοσοκομείο με το χέρι του πολύ πρησμένο και πόνους μου είπε ότι δεν είχε κάνει κάτι την προηγούμενη μέρα για να συμβεί αυτό».

«Με πήρε κάποιος από το συγκρότημα και μου είπαν ο Παύλος είναι στο νοσοκομείο και να πάω. Δεν μου είπαν ότι δεν ζούσε. Μου ήρθε ξαφνικό, δεν μπορούσα να σκεφτώ… Παρ’ όλο που ήξερα ότι έκανε χρήση ουσιών. Κατά καιρούς σταματούσε. Τότε μου είχε πει ότι είχε σταματήσει. Πίστευα ότι δεν θα φύγει από αυτό, ότι θα μπορέσει να το ελέγξει» ανέφερε για τη στιγμή που ενημερώθηκε για το θάνατο του αδελφού της.

Sports in

Η Κ19 της Λαμίας έκανε pasillo στην αντίστοιχη του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του Youth League

Σε μια πολύ όμορφη κίνηση προχώρησε η Κ19 της Λαμίας, προς την αντίστοιχη του Ολυμπιακού λίγο πριν την μεταξύ τους αναμέτρηση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024