Νίκος Μουτσινάς: «Εξαιτίας της Ζέτας Μακρυπούλια φεύγουμε όλοι από την τηλεόραση»
Τι συνέβη;
Ο Νίκος Μουτσινάς με αφορμή το τηλεοπτικό τρικ του Νίκου Μάνεση πέταξε τη δική του «σπόντα» για την αποχώρησή του από την τηλεόραση.
Πριν λίγες ημέρες, ο παρουσιαστής είχε δηλώσει on air ότι είναι η τελευταία του χρονιά στον ΣΚΑΙ, χωρίς να διευκρινίζει το τηλεοπτικό του μέλλον.
- Διαβάστε επίσης: «Βόμβες» από τον Νίκο Μουτσινά: «Είναι η τελευταία μου χρονιά στην ελληνική τηλεόραση»
«Παιδιά εγώ θα ακολουθήσω το παράδειγμα της Ελένης Μενεγάκη και πιστεύω ότι φέτος θα είναι η τελευταία μου χρονιά στην ελληνική τηλεόραση.
Κάποια στιγμή όλοι χρειαζόμαστε να κάνουμε 10 λεπτά διάλειμμα όπως η Ελένη Μενεγάκη», είχε αναφέρει.
Σχετικά με τα όσα είπε ο Νίκος Μάνεσης ανέφερε με χιούμορ: «Τι είπε ο Νικόλαος Μάνεσης; Μα θα φύγει κι αυτός; Όλοι θα φύγουμε πια; Εξαιτίας της Ζέτας φεύγουμε όλοι».
Δείτε το βίντεο
- Συνταγή: Μωσαϊκό σοκολάτας με κουβερτούρα και φιστίκια
- Ιράν: Ο Τραμπ ξηλώνει κι άλλους αξιωματικούς μετά τον αρχηγό του στρατού ενώ απειλεί με χτυπήματα σε πολιτικές υποδομές
- Ιρανικές επιθέσεις σε Ισραήλ και Κουβέιτ
- Όλα μωβ: 12 τροφές πολύτιμες για τον οργανισμό μας
- Επιμένει η κακοκαιρία Erminio: Καταιγίδες σε πέντε περιοχές, θυελλώδεις άνεμοι και αφρικανική σκόνη
- ΥΠΑ: Αναταράξεις στην προμήθεια των νέων ραντάρ
- Σκάνδαλο Μάντελσον – Έπσταϊν: Emails για επίσκεψη 15χρονης
- Όταν τα ψέματα γίνονται τρόπος ζωής
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 03.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/nick-owuor-astro-nic-portraits-b25CZm2Nnco-unsplash-315x220.jpg)
































![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 02.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/zanyar-ibrahim-FjoVfeQCDSw-unsplash-315x220.jpg)














































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442