
Πασχαλάκης: «Χαρούμενος που ήρθα σε αυτόν τον τεράστιο σύλλογο, τα υπόλοιπα στο γήπεδο» (pic)
Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο του Ολυμπιακού, μετά την πρώτη του παρουσία στο «Γ.Καραϊσκάκης».
Ο Ολυμπιακός με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Μπακαμπού, επικράτησε με 2-0 του Ατρομήτου στην επιστροφή του Μίτσελ στον πάγκο της ομάδας.
Στον πάγκο των Πειραιτωτών βρέθηκε και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, με τον διεθνή πορτιέρε να στέλνει το δικό του μήνυμα στον κόσμο των ερυθρόλευκων, μέσω μιας ανάρτησης του στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.
«Καλή αρχή να έχουμε!! Είμαι Πολύ χαρούμενος για την επιλογή μου να έρθω σε αυτόν τον τεράστιο σύλλογο και θα προσπαθήσω να τον τιμήσω στο μέγιστο ..!! Ευχαριστω τον κόσμο του Ολυμπιακού που με αγκάλιασε. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο, δουλειά και μόνο δουλειά για να καταφέρουμε να πετύχουμε τα μέγιστα …Τιμή μου», έγραψε χαρακτηριστικά.
Δείτε τη δημοσίευση:
- ΟΤ Delphi Economic Forum XI – Παπαδοπούλου: Η σταθερότητα «χτίζεται» σε συμμαχίες
- Βιασμό κατήγγειλε 30χρονη στο κέντρο της Αθήνας – Ελεύθερος με όρους μετά την απολογία του ο 22χρονος κατηγορούμενος
- Η χαοτική, ερωτική ζωή του Τζακ Νίκολσον: Ένας γάμος, αρκετοί παθιασμένοι έρωτες και έξι παιδιά
- Πανσερραϊκός – Ατρόμητος 0-4: Παράσταση για ένα ρόλο
- Βουλή: Πόσοι ψήφισαν κατά στις άρσεις ασυλίας – Ποιοι «γαλάζιοι» βουλευτές απείχαν από την ψηφοφορία
- Νέα υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας – Στα δικαστήρια οι γονείς για την επικοινωνία των παιδιών τους


