Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε την αναμέτρηση κόντρα στην Γκλάντμπαχ, για την 8η αγωνιστική της Bundesliga, η Βέρντερ Βρέμης επικρατώντας εντός έδρας με το επιβλητικό 5-1.
Οι Πράσινοι ήταν καταιγιστικοί από το πρώτο ημίχρονο όπου σημείωσαν συνολικά τέσσερα γκολ, μετατρέποντας ουσιαστικά σε τυπική διαδικασία το δεύτερο μέρος, παίρνοντας έτσι μια εμφατική νίκη που τους επέτρεψε να φτάσουν τα «πουλάρια» στη βαθμολογία με 12 πόντους.
Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τη Βέρντερ καθώς πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο, το σκορ ήταν ήδη στο 2-0. Ο Νίκλας Φούλκρουγκ στο 5′ έκανε στο 1-0, για να έρθει ο Μάρβιν Ντουκς τρία λεπτά αργότερα και να διπλασιάσει τα τέρματα.
Οι γηπεδούχοι δεν άφησαν το πόδι από το… γκάζι με τον Φούλγκρουγκ να γράφει για δεύτερη φορά το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ κάνοντας το 3-0 στο 13′. Ο «εφιάλτης» της Γκλάντμπαχ ολοκληρώθηκε στο 37′ με τον Μπενσεμπαϊνί να κάνει το 4-0 με αυτογκόλ.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε αισθητά, καθώς η Βέρντερ είχε καθαρίσει ουσιαστικά την υπόθεση νίκη. Έτσι τα «πουλάρια» βρήκαν την ευκαιρία να μειώσουν με τον Τουράμ στο 63′ σε 4-1. Η τελευταία λέξη όμως άνηκε στη Βέρντερ καθώς δέκα λεπτά αργότερα, ο Βάιζερ διαμόρφωσε το τελικό 5-1.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Πανιώνιος Betsson έκανε γνωστό ότι το εντός έδρας ματς (1/4) απέναντι στην ΑΕΚ για τα προημιτελικά του πρωταθλήματος, αναβλήθηκε λόγω της κακοκαιρίας.
Το ματς της Πολωνίας με τη Σουηδία ίσως αποτέλεσε την τελευταία εμφάνιση του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι με την Εθνική της πατρίδας του και ο σπουδαίος φορ δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του, «δείχνοντας» έτσι το πιθανό τέλος εποχής...