Ευτυχώς, το νήπιο φέρεται να εντοπίστηκε λίγη ώρα αργότερα από διερχόμενους οδηγούς σε δρόμο πλησίον του σχολικού συγκροτήματος και εκείνοι το επέστρεψαν στην ασφάλεια της οικογένειάς του.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport από τη Διεύθυνση Εκπαίδευσης έχει διαταχθεί ΕΔΕ για το συγκεκριμένο συμβάν.
Να σημειώσουμε ότι από την αστυνομία συνελήφθησαν το ίδιο απόγευμα οι δύο νηπιαγωγοί, με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο. Κατόπιν προφορικής εντολής του Εισαγγελέα Υπηρεσίας αφέθηκαν ελεύθερες μέχρι περάτωσης τακτικής δικάσιμου.
Την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αλιβερίου.
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).