Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τρίκαλα: Πανικός σε νηπιαγωγείο από την εμφάνιση οχιάς

Τρίκαλα: Πανικός σε νηπιαγωγείο από την εμφάνιση οχιάς

Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει λένε οι κάτοικοι της περιοχής

Πανικός προκλήθηκε στο νηπιαγωγείο Ταξιαρχών στα Τρίκαλα, με ένα φίδι να κρέμεται στην είσοδο εν ώρα διαλείμματος. Η διεύθυνση του σχολείου αλλά και γονείς μετέφεραν την οργή τους για το συμβάν κατηγορώντας ευθέως την δημοτική Αρχή και την αρμόδια Υπηρεσία Καθαριότητας για ελλιπή καθαρισμό του αύλειου χώρου, που θέτει σε κίνδυνο την ακεραιότητα των παιδιών. Επρόκειτο για μια οχιά, που άγνωστο πώς, είχε φτάσει στο νηπιαγωγείο.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με γονείς αλλά και τη διεύθυνση του σχολείου, την ώρα του διαλείμματος διαπιστώθηκε η ύπαρξη οχιάς στον τοίχο, η οποία κρεμόταν στο Μαγιάτικο στεφάνι που είχε κρεμαστεί προσφάτως στην κεντρική είσοδο του διδακτηρίου. Άμεσα η διεύθυνση και οι γονείς ενημέρωσαν την δημοτική Αρχή, η οποία σύμφωνα με τους ίδιους αντέδρασε πολύ άσχημα και ανεύθυνα.

Μετά από αυτό το γεγονός ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία η οποία προσήλθε και απομάκρυνε το φίδι. Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταφέρθηκαν από τη διεύθυνση του σχολείου, η δημοτική Αρχή κατηγόρησε ευθέως την τοπική Αρχή και τον πρόεδρο του χωριού, για ανικανότητα, ενώ όπως δήλωσαν οι εκπαιδευτικοί του διδακτηρίου, η ίδια η δημοτική Αρχή δεν είναι σε θέση να περιποιηθεί τον αύλειο χώρο του σχολείου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει, το ίδιο περιστατικό με την εμφάνιση φιδιού. Ανάλογο περιστατικό είχε συμβεί προ 4 περίπου ετών, την περίοδο της προηγούμενης δημοτικής Αρχής.

Δείτε τις εικόνες με το φίδι στο νηπιαγωγείο που δημοσίευσε το krinilive.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024