Φινλανδία: Η υπουργός Εσωτερικών λιποθύμησε κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου
Συνήλθε μετά από λίγο και εξήγησε ότι δεν ήταν κάτι σοβαρό, ότι είναι καλά.
Στην ένταση των ημερών και στην κούραση αποδίδεται η λιποθυμία της Φινλανδής υπουργού Εσωτερικών στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, μπροστά στις κάμερες.
Η συνέντευξη της πρωθυπουργού και των υπουργών της για την κρίση των αγωγών ήταν σε εξέλιξη όταν η 50χρονη υπουργός Εσωτερικών Κρίστα Μικόνεν κινήθηκε προς την έξοδο. Δεν πρόλαβε, κατέρρευσε σε απευθείας σύνδεση.
Συνήλθε μετά από λίγο και εξήγησε ότι δεν ήταν κάτι σοβαρό, ότι είναι καλά.
Μεταξύ των θεμάτων της κυβερνητικής σύσκεψης και συνέντευξης ήταν και το ενδεχόμενο κατασκευής φράχτη στα σύνορα της Φινλανδίας με τη Ρωσία, την ώρα που χιλιάδες Ρώσοι φυγόστρατοι προσπαθούν να περάσουν τα σύνορα για να αποφύγουν τον πόλεμο στην Ουκρανία και να καταφύγουν στην Ευρώπη.
- Ερντογάν: Ποιος είναι ο αμφιλεγόμενος εισαγγελέας που διόρισε υπουργό Δικαιοσύνης
- Ιωάννης Καποδίστριας: Ο δρόμος παντός τιμίου ανθρώπου
- Eurovision 2026: Τι ώρα θα προβληθεί απόψε ο Α’ Ημιτελικός – πώς ψηφίζει το κοινό
- ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη ξεκληρίζει συνειδητά την ελληνική κτηνοτροφία
- Τι συμβαίνει με τα εισιτήρια του Final Four: Οι διαφορές μέσα σε 4 χρόνια (pic)
- Ορθολογικές και εφαρμόσιμες οι νέες ρυθμίσεις καθαρισμού οικοπέδων λέει η ΠΟΜΙΔΑ
- Εθνική Οδός: Μεθυσμένος οδηγός κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα επί 25 χιλιόμετρα και συγκρούστηκε με νταλίκα
- Με ιστορική εμφάνιση του Γουεμπανιάμα οι Σπερς διέλυσαν τους Λέικερς – Τα αποτελέσματα του NBA (vids)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 11.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/clay-leconey-LdyTTsIppB8-unsplash-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442