Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ριτσάρλισον: «O οπαδός που έκανε την ρατσιστική επίθεση πρέπει να ταυτοποιηθεί και να τιμωρηθεί»

Ριτσάρλισον: «O οπαδός που έκανε την ρατσιστική επίθεση πρέπει να ταυτοποιηθεί και να τιμωρηθεί»

Για την ρατσιστική επίθεση, της οποίας έπεσε θύμα, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο Ριτσάρλισον όπως και οι Τιάγκο Σίλβα και Κασεμίρο.

Στην φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στην Βραζιλία με την Τυνησία, όπου επικράτησε η πρώτη με σκορ  5-1, ύστερα από το δεύτερο γκολ που σημείωσε για την «Σελεσάο» ο Ριτσάρλισον στο 19ο λεπτό της αναμέτρησης ένας οπαδός στις κερκίδες προχώρησε σε μια άσεμνη χειρονομία πετώντας μια μπανάνα στον Βραζιλιάνο επιθετικό.

Την πράξη αυτή καταδίκασαν σε δηλώσεις τους  ο επιθετικός της Τότεναμ, ο αρχηγός της Εθνικής Βραζιλίας, Τιάγκο Σίλβα και ο μέσος της Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ Κασεμίρο.

Διαβάστε επίσης: Νέα επιστολή «βόμβα» του Βαγγέλη Μαρινάκη για όσα γίνονται στην ΕΠΟ – «Το βάρος της ευθύνης δεν πέφτει σε εσάς: πέφτει στην Ελληνική Κυβέρνηση»

«Ελπίζω ότι αυτός ο οπαδός πορεί να αναγνωρισθεί και να τιμωρηθεί. Είναι δύσκολο. Συμβαίνει σε ένα γήπεδο, πρέπει να τιμωρηθεί και πρέπει να γίνει μάθημα σε όλους εκείνους, που θέλουν να κάνουν το ίδιο πράγμα», ανέφερε αρχικά ο Ριτσάρλισον.

Ο Τιάγκο Σίλβα από την πλευρά του συμπλήρωσε: «Λυπήθηκα για ό,τι συνέβη. Αυτό δεν είναι ποδόσφαιρο. Στο ποδόσφαιρο, υποστηρίζεις την ομάδα σου. Στον αγωνιστικό χώρο προσπαθούμε να δώσουμε το μέγιστο για την εθνική μας ομάδα, αλλά τέτοιες χειρονομίες δεν είναι καλές για το ποδόσφαιρο»

Ενώ ο Κασεμίρο τόνισε: «Δεν μπορούμε να το αφήσουμε αυτό, είναι πολύ σοβαρό. Βλέπουμε αυτό το είδος ρατσισμού, είναι αναπόφευκτο. Είναι θέμα παιδείας και εκπαίδευσης. Εχουμε μεγάλη δύναμη. Πρέπει να υπάρξει μια πολύ μεγάλη τιμωρία. Ακόμη και ο πρόεδρος μας, μάς το είπε γιατί ντρέπεται με όλα αυτά. Αυτό είναι απαράδεκτο».

Sports in

Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος: Κρίσιμη «μάχη» στον Πειραιά, με «φόντο» το Final-4!

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την πανίσχυρη και αήττητη Φερεντσβάρος, την οποία υποδέχεται στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο, για την κρίσιμη 4η αγωνιστική των προημιτελικών ομίλων του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024