Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ηλιόπουλος προς Οικονόμου: Ο πανικός οδηγεί σε πολιτικές γελοιότητες

Ηλιόπουλος προς Οικονόμου: Ο πανικός οδηγεί σε πολιτικές γελοιότητες

Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ στο σχόλιο του Γιάννη Οικονόμου για τις δηλώσεις Τσίπρα από τις Βρυξέλλες για τις υποκλοπές

«Την ώρα που όλη η ΕΕ στηλιτεύει την καθεστωτική κατρακύλα της Ελλάδας από τις πρακτικές της κυβέρνησης Μητσοτάκη και τα πλήγματα στο κράτος δικαίου, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επιτίθεται στον Αλέξη Τσίπρα», αναφέρει σε ανακοίνωση του ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νάσος Ηλιόπουλος, απαντώντας στο σχόλιο του κυβερνητικού εκπροσώπου Γιάννη Οικονόμου.

Αντιλαμβάνεται η«ευρωπαϊκή οικογένεια»

Ο Νάσος Ηλιόπουλος προσθέτει: «Ο πανικός τους από τη βαρύτατη έκθεση της κυβέρνησης Μητσοτάκη για τις παρακολουθήσεις, τούς οδηγεί σε πολιτικές γελοιότητες. Αν η κυβέρνηση Μητσοτάκη ενδιαφερόταν για την αποκάλυψη της αλήθειας δεν θα οδηγούσε την ελληνική Βουλή σε μια Εξεταστική Επιτροπή – παρωδία. Να είναι σίγουροι όμως πως αυτό δεν το αντιλαμβάνεται μόνο ο κάθε Έλληνας πολίτης. Αλλά και η ευρωπαϊκή οικογένεια».

Αγαστή συνεργασία

Νωρίτερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου καταλόγισε ψεύδη στον Αλέξη Τσίπρα αναφορικά με τις δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ -κατά τη συνάντησή του με την Ευρωπαία Επίτροπο Βέρα Γιούροβα και άλλα στελέχη της Κομισιόν- ότι Η Ευρώπη συμμερίζεται τις ανησυχίες για παρακολουθήσεις και κράτος Δικαίου στην Ελλάδα.

«Η κυβέρνηση συνεργάζεται στενά με την κ. Γιουρόβα και τους αρμόδιους ευρωπαϊκούς θεσμούς σε θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος. Η συνεργασία μας είναι αγαστή και δημιουργική, σε εντελώς διαφορετικό κλίμα και επίπεδο από όσα ψευδώς -κατά πάγια τακτική του- διασπείρει ο κ. Τσίπρας» επισημαίνει μεταξύ άλλων ο Γιάννης Οικονόμου.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υποστήριξε ότι ήταν «ολοφάνερη η πρόθεση» του κ. Τσίπρα να «κατηγορήσει την κυβέρνηση και την πατρίδα του» ενώ τόνισε ότι «το πλέον προκλητικό όμως είναι ότι ο κ. Τσίπρας μιλάει για «αποκατάσταση της δημοκρατίας»».

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024