
Πολυτεχνειούπολη: «Συνθήκες τρόμου στη φοιτητική εστία Ζωγράφου του ΕΜΠ» καταγγέλλει ο πρύτανης
Τι δηλώνει ο πρύτανης
«H κατάσταση στην παλαιά Φοιτητική Εστία Ζωγράφου στην Πολυτεχνειούπολη ήταν από καιρό, αλλά ειδικά το τελευταίο δίμηνο, εξαιρετικά επικίνδυνη λόγω της δράσης ομάδας κακοποιών που κυκλοφορούσαν στην εστία» δήλωσε σήμερα ο πρύτανης του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, Ανδρέας Μπουντουβής, μετά τα γεγονότα στη φοιτητική εστία του Ιδρύματος και την μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας για την σύλληψη μελών εγκληματικών οργανώσεων που χρησιμοποιούσαν ως ορμητήριο τους δυο τελευταίους ορόφους της.
«Φοιτητές που διαμένουν στην εστία και προσωπικό αναφέρουν συνθήκες τρόμου» ανέφερε ο κ. Μπουντουβής.
Διαβάστε επίσης: Με το όπλο στο χέρι πόζαρε στα social media η δόκιμη αστυνομικός – Πώς βοηθούσε το κύκλωμα
«Ενημέρωσα τις αρμόδιες αρχές επανειλημμένα για την κατάσταση και την ανάγκη άμεσης αντιμετώπισης του οξύτατου προβλήματος. Η χθεσινή επέμβαση ήταν επιβεβλημένη» πρόσθεσε.
«Η Φοιτητική Εστία Ζωγράφου πρόκειται να ανακαινισθεί εκ βάθρων και γι’ αυτό σύντομα θα εκκενωθεί. Έχει ολοκληρωθεί η σχετική μελέτη, που έγινε με δωρεά του Ιδρύματος Ωνάση, και η χρηματοδότηση οδεύει προς έγκριση» κατέληξε ο πρύτανης του ΕΜΠ.
- ΣΥΡΙΖΑ: Εκτός ΚΟ ο Παύλος Πολάκης με απόφαση του Σωκράτη Φάμελλου
- Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Νεκρός άνδρας που παρασύρθηκε από αμαξοστοιχία στο Κορδελιό
- Tα δάκρυα συγκίνησης του Τζον Τραβόλτα από τις Κάννες
- Super League: Live η κρίσιμη 9η αγωνιστική των play out
- Θεσσαλονίκη: Άγρια επεισόδια με τραυματισμούς και προσαγωγές σε ποντιακό γλέντι – Βίντεο ντοκουμέντο
- Τα «Γαλανόλευκα Αστέρια by EKO» έλαμψαν στο Ολυμπιακό Χωριό: Μπάσκετ, Fair Play και αξίες για μια ζωή (pics, vids)


