Όλοι έχουμε μια ιστορία να διηγηθούμε. Μια ιστορία που μας έχει σημαδέψει, μια ιστορία που θέλουμε να θυμόμαστε, μια ιστορία που δεν μπορούμε να ξεχάσουμε.
Για τρίτη χρονιά η Δώρα Αναγνωστοπούλου αναζητά, αφουγκράζεται και δίνει βήμα σε ιστορίες που αξίζει να ακουστούν.
Σε ιστορίες φτιαγμένες από τα υλικά της αληθινής ζωής με κέντρο τον άνθρωπο.
Σε ιστορίες που συνθέτουν τον τρόπο που ζούμε αλλά και σε εκείνες που διαμορφώνουν το εγγύς μέλλον.
Σε ιστορίες ανθρώπων της διπλανής πόρτας αλλά και σε ιστορίες οραματιστών, επιστημόνων, επιδραστικών ανθρώπων του πνεύματος και καλλιτεχνών.
Σε ιστορίες καθημερινής ζωής αλλά και σε εκείνες που άφησαν εποχή κι έγιναν σημείο αναφοράς για όλους μας.
Το «MEGA STORIES» για τρίτη χρονιά βρίσκει αυτές τις ιστορίες, τις ακούει, τις ερευνά και τις αναδεικνύει. Στην αληθινή, ανθρωποκεντρική τους διάσταση. Γιατί οι άνθρωποι, είμαστε οι ιστορίες μας.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας