Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Η «Marca» αποθέωσε τον Χάμες Ροντρίγκες

Η «Marca» αποθέωσε τον Χάμες Ροντρίγκες

Η «Marca» έπλεξε το εγκώμιο του Χάμες Ροντρίγκες, κάνοντας λόγο για αναγέννηση του άσου του Ολυμπιακού.

Ο Χάμες Ροντρίγκες αποτελεί εδώ και λίγες εβδομάδες το νέο ισχυρό μεταγραφικό «χτύπημα» του Ολυμπιακού, μετά φυσικά και από την έλευση του πρώην θρύλου και αρχηγού της Ρεάλ, Μαρσέλο.

Ο Κολομβιανός σταρ, πέρα από τους «ερυθρόλευκους» αποτελεί μεγάλο κεφάλαιο και για την Εθνική ομάδα της χώρας του, με την «Marca» (στη έκδοση της Κολομβίας) να κάνει ιδιαίτερη μνεία στον 31χρονο άσο των Πειραιωτών, με αφορμή την επάνοδό του με την εθνική του.

Διαβάστε επίσης: Μπαρτζώκας: «Στόχος μας ήταν και παραμένει η κορυφή»

Πιο συγκεκριμένα ο τίτλος του κειμένου αναφέρει: «Η μεταμόρφωση του Χάμες Ροντρίγκες».

«Δεν είναι μυστικό ότι η επιστροφή στον Τζέιμς Ροντρίγκες με τη φανέλα της Εθνικής Κολομβίας προκάλεσε ένα πλατύ χαμόγελο στους περισσότερους ανθρώπους στη χώρα. Επίσης, προσθέστε σε αυτό ότι ένα από τα γκολ του οδήγησε σε νίκη. Ένα χρόνο πριν, αυτό ήταν αδύνατο. Έχοντας πάει στο Κατάρ μετά από μια άδοξη περίοδο στην Premier League θεωρήθηκε ότι ήταν το τέλος της καριέρας του Χάμες Ροντρίγκες. Το διάλειμμα στο Κατάρ και οι τραυματισμοί τον ανάγκασαν να παραμείνει εκτός για περισσότερο από έξι μήνες», αναφέρεται αρχικά.

«Ομάδες από μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ήθελαν να τον αποκτήσουν, αλλά αποδείχθηκε αδύνατο καθώς προερχόταν από τραυματισμούς και χρόνο απουσίας. Οι (μεταγραφικές) αγορές έκλειναν, όπως τελείωναν και τα όνειρα του Χάμες. Ωστόσο, το ελληνικό ποδόσφαιρο τον έβαλε ξανά στα… ραντάρ. Δεν βρίσκεται (το ελληνικό πρωτάθλημα) στη εξάδα των καλύτερων πρωταθλημάτων, αλλά τον επανέφερε στις τηλεοπτικές οθόνες, στο ραδιόφωνο και στα ταμπλόιντ. Πρόκειται για μια αναγέννηση. Νιώθει περισσότερο σημαντικός, μπόρεσε να επανέλθει μετά από πολύωρη απουσία», τονίζεται στο άρθρο της «Marca».
«Οι συμπαίκτες του τους βοήθησαν στο γήπεδο, για να μην ταλαιπωρηθεί τόσο με την μπάλα στα πόδια. Την Τρίτη θα έχει και πάλι την ευκαιρία να παίξει με την Εθνική Κολομβίας. Τον περιμένει μια μεγάλη σειρά αγώνων με τον Ολυμπιακό στα οποία θα πρέπει να είναι στην καλύτερη φόρμα για βρεθεί στον ίσιο δρόμο στο ελληνικό πρωτάθλημα και στο Europa League», καταλήγει.

Sports in

Έτοιμος (και) για το Διηπειρωτικό ο Ολυμπιακός!

Αν η Κ19 των «ερυθρολεύκων» κατακτήσει του Τσάμπιονς Λιγκ Νέων θα παίξει στον τελικό του Ιντερκοντινεντάλ κόντρα στη Φλαμένγκο για το Παγκόσμιο Στέμμα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024