Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μεταμεσονύχτια σύσκεψη Ακάρ με τους αρχηγούς του στρατού

Μεταμεσονύχτια σύσκεψη Ακάρ με τους αρχηγούς του στρατού

Τι αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ

Η Τουρκία φροντίζει σε καθημερινή βάση να προχωρά σε νέες προκλήσεις κατά της Ελλάδας, όπως η ομιλία του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ο οποίος εξαπέλυσε νέες απειλές κατά της Ελλάδας.

Εκτός όμως από τις εμπρηστικές δηλώσεις, η Άγκυρα φαίνεται πως επιδίδεται και σε κινήσεις εντυπωσιασμού όπως αυτή που έγινε χθες, λίγο μετά τα μεσάνυχτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πραγματοποιήθηκε αιφνιδιαστικά σύσκεψη λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, στην οποία συμμετείχε ο υπουργός Άμυνα της Τουρκίας Χουλουσί Ακάρ, ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου στρατηγός Γιασάρ Γκουλέρ, διοικητές δυνάμεων, αναπληρωτές υπουργοί και διοικητές μονάδων.

Τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης μιλούν μάλιστα για «σημαντική εξέλιξη» εν μέσω «συνεχιζόμενης κρίσης μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας».

Υπενθυμίζεται ότι ο τούρκος υπουργός Άμυνας λίγες ώρες μετά την  ομιλία του έλληνα πρωθυπουργού στον ΟΗΕ, είχε εκτοξεύσει απειλές κατά της Ελλάδας.

Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας στην εφημερίδα Hurriyet και ερωτηθείς για την επίσκεψη του Νίκου Παναγιωτόπουλου στο Καστελλόριζο, ο Ακάρ ανέφερε ότι «βλέποντας την προκλητική τους στάση τον τελευταίο καιρό, σκεφτήκαμε ότι ξέχασαν να κολυμπήσουν. Αν πάνε με αυτή τη νοοτροπία, το να ξέρουν να κολυμπούν, θα τους φανεί χρήσιμο».

Κατηγόρησε, επίσης, την Ελλάδα ότι «στρατιωτικοποιεί νησιά με αποστρατιωτικοποιημένο καθεστώς κατά παράβαση των συνθηκών».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024