Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στις 28 Σεπτεμβρίου ξεκινάει το 1ο Φεστιβάλ Καντίνας

Στις 28 Σεπτεμβρίου ξεκινάει το 1ο Φεστιβάλ Καντίνας

Το πρώτο Φεστιβάλ Καντίνας στην ιστορία του διοργανώνει ο Δήμος Αμπελοκήπων Μενεμένης στις 28 Σεπτεμβρίου με δωρεάν είσοδο για όλους.

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης και η Κοινωφελής Δημοτική επιχείρηση του Δήμου (ΚΔΕΔΑΜ), διοργανώνουν το 1o Φεστιβάλ Καντίνας, που θα πραγματοποιηθεί από 28 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου στο πρώην Στρατόπεδο «Μεγ. Αλέξανδρος», στο πλαίσιο της ανάπτυξης και διάδοσης του πολιτιστικού γαστρονομικού πολιτισμού της περιοχής.

«Σας προσκαλούμε σε ένα ταξίδι γεύσεων αλλά και πολιτισμού. Για πέντε μέρες οι επισκέπτες του φεστιβάλ θα γευτούν και θα γνωρίσουν διαφορετικά είδη φαγητού, γλυκού καθώς και ποτού. Το πρόγραµµα του Φεστιβάλ «Καντίνας» βασίζεται σε πέντε θεματικές ενότητες: Καντίνες με διάφορες κουζίνες, Καντίνες με γλυκά, ζαχαρώδη και είδη ζαχαροπλαστικής, Ποτά (κρασιά, αποστάγματα, κοκτέιλ κ.α.)» αναφέρει ο Δήμος Αμπελοκήπων Μενεμένης στην ανακοίνωση του.

Θα υπάρξουν παραδοσιακά μαγειρέματα και δωρεάν δράσεις δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά. Επίσης συμμετέχουν  Ποντιακοί αλλά και οι Μικρασιατικοί πολιτιστικοί σύλλογοι, με μουσικοχορευτικά και χορωδιακά δρώμενα.

Sports in

Τρέλα με Μαρινάκη στα αποδυτήρια – Η ξεχωριστή αγκαλιά στον Ελ Αραμπί

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης πήγε στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού μετά την ιστορική πρόκριση των «ερυθρολεύκων», αποθεώθηκε και αποθέωσε τους παίκτες του

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024