Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο ομογενής Γερουσιαστής Λεωνίδας Ραπτάκης από το Δημαρχείο της Ανατολικής Σάμου: «Η Ελλάδα είναι ισχυρή παγκοσμίως»

Ο ομογενής Γερουσιαστής Λεωνίδας Ραπτάκης από το Δημαρχείο της Ανατολικής Σάμου: «Η Ελλάδα είναι ισχυρή παγκοσμίως»

Όπως τόνισε ο κος Ραπτάκης: «Η επίσκεψη δεν είναι μόνο συμβολική αλλά εκφράζει στην πράξη την βούληση των Βουλευτών Ελληνικής καταγωγής να στηρίξουν την Σάμο ως κορυφαίο πυλώνα ασκήσεως αναπτυξιακών και επενδυτικών επιλογών ενώ σε συνεργασία με εν ενεργεία βουλευτές Σαμιακής καταγωγής θα εκπονήσουν σχέδιο ανάπτυξης της Σάμου»

«Υποδεχθήκαμε σήμερα στο Δημαρχείο τον ομογενή Γερουσιαστή των ΗΠΑ κ. Λεωνίδα Ραπτάκη μέλος του Δημοκρατικού κόμματος και Πρόεδρο της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισμού» αναφέρει σε ανάρτηση του ο Δήμος Ανατολικής Σάμου και προσθέτει:

«Ο κ.Ραπτάκης είναι εξέχουσα πολιτική προσωπικότητα, κατάγεται από την Άνδρο και διατηρεί σταθερές επαφές με την μητέρα Ελλάδα . Ένθερμος υποστηρικτής καταβάλλει μεγάλες και συνεχείς προσπάθειες για την υποστήριξη των ελληνικών θεμάτων , την τόνωση των δεσμών ομογένειας και πατρίδας και την αναβάθμιση της παγκόσμιας θέσης της Ελλάδας.

Η επίσκεψη στο νησί μας πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του συμπατριώτη μας νομικού και θεσμικού εισηγητή της ιδρύσεως της ΠΑΔΕΕ κ. Γεωργίου Νούλα.

Όπως τόνισε ο κος Ραπτάκης « η επίσκεψη δεν είναι μόνο συμβολική αλλά εκφράζει στην πράξη την βούληση των Βουλευτών Ελληνικής καταγωγής να στηρίξουν την Σάμο ως κορυφαίο πυλώνα ασκήσεως αναπτυξιακών και επενδυτικών επιλογών ενώ σε συνεργασία με εν ενεργεία βουλευτές Σαμιακής καταγωγής θα εκπονήσουν σχέδιο ανάπτυξης της Σάμου» .

Τέλος ο γερουσιαστής διαβεβαίωσε ότι η «η Ελλάδα είναι ισχυρή παγκοσμίως και κανείς δεν μπορεί χωρίς συνέπειες να αμφισβητεί τα κυριαρχικά της δικαιώματα σε νησιά θάλασσα και αέρα ,το φρόνημα των Ελλήνων νησιωτών είναι υψηλό και οι απόδημοι Έλληνες στηρίζουν κάθε αναπτυξιακή θεσμική πρωτοβουλία όπως και με χαρά και ικανοποίηση διαπιστώνει την θετική και επαρκή ανταπόκριση της δημοτικής αρχής σε όλα τα μεγάλα θέματα που προέκυψαν κατά την έως τώρα θητεία της»

Sports in

Άρης – Ολυμπιακός 1-1: Ο Ολυμπιακός μπορούσε, ο διαιτητής δεν ήθελε

«Χειρουργείο» του Ολυμπιακού στο Κλεάνθης Βικελίδης, με τον διαιτητή να σταματάει με το έτσι θέλω τους Ερυθρόλευκους.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024