
Εριέττα Κούρκουλου Λάτση: Τετραώροφη vegan τούρτα για τη βάφτιση του μικρού Νίκου
Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση έδωσε στον γιο της το όνομα του αείμνηστου ηθοποιού
Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση βάφτισε τον τον γιο της με τον Βύρωνα Βασιλειάδη το περασμένο Σάββατο δίνοντάς του το όνομα Νίκος από τον αείμνηστου ηθοποιό και αγαπημένο της πατέρα.
Το ζευγάρι θέλησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους για την ημέρα της χαράς του και από τα λίγα πράγματα που επέλεξε να δημοσιεύσει η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση ήταν η κάρτα που υπήρχε στα τραπέζια των καλεσμένων που τους ενημέρωνε ότι το μενού είναι αποκλειστικά vegan.
Διαβάστε επίσης: Συγκλονίζει η Εριέττα Κούρκουλου: «Η απώλεια ενός φίλου που έγινε οικογένεια πονάει πολύ»
«Κανένα ζώο δεν τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του δείπνου σας. Tο μέλλον είναι vegan. Επιλέξτε την ευγένεια. Ίσως αυτό το γεύμα να είναι το πρώτο πολλών άλλων» ανέφερε το μήνυμα της κάρτας.
Λίγη ώρα αργότερα μας έδειξε και την τετραώροφη vegan τούρτα που ετοιμάστηκε για τον νεοφώτιστο Νίκο.
Μια δημιουργία του pastry chef Αλεξάντερ Παβλόφ σε λευκό και μπλε χρώμα στολισμένη με χρυσές λεπτομέρειες. Στην κορυφή της βρισκόταν το αρχικό του ονόματος του μικρού Νίκου. «Ήταν χαρά μου να φτιάξω την τούρτα του μικρού Νίκου», εκμυστηρεύτηκε ο pastry chef.
Δείτε την εντυπωσιακή τούρτα
- «Ευχαριστεί τον Θεό που είναι ζωντανός» ο Σταύρος Φλώρος – Συνελήφθη ο καπετάνιος του σκάφους
- Οι «τανάλιες» του Ολυμπιακού πάνω στον Μπιμπέροβιτς
- Αποταμίευση: Κάθε ένα ευρώ κινήτρου θα φέρει άνοδο του ΑΕΠ κατά δύο ευρώ σε βάθος πενταετίας
- Κρήτη: Επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας της 28χρονης που την παρέσυρε με το αυτοκίνητο ο σύζυγός της
- Ζωή Κωνσταντοπούλου: Στη Βουλή πέντε αιτήματα άρσης ασυλίας σε βάρος της – Ποιες υποθέσεις αφορούν
- Η Κούβα ξέμεινε από ντίζελ και μαζούτ – Η Αβάνα ζητά από τις ΗΠΑ να άρουν τον αποκλεισμό


