Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βενεζουέλα: Τουλάχιστον εφτά νεκροί και τρεις αγνοούμενοι από πλημμύρα

Βενεζουέλα: Τουλάχιστον εφτά νεκροί και τρεις αγνοούμενοι από πλημμύρα

Τριάντα έξι πιστοί εκκλησίας μεθοδιστών, προτεσταντικής θρησκευτικής κοινότητας, είχαν συγκεντρωθεί σε αυτή την τουριστική περιοχή για τη «συνάθροιση». Κάποιοι έκαναν μπάνιο σε ποτάμι όταν χτύπησε η πλημμύρα

Ισχυρές βροχές προκάλεσαν πλημμύρα η οποία στοίχισε τη ζωή σε τουλάχιστον επτά ανθρώπους κατά τη διάρκεια θρησκευτικής συνάθροισης στην οποία συμμετείχαν περίπου σαράντα πιστοί σε τομέα των Άνδεων στην επικράτεια της Βενεζουέλας που συνορεύει με την Κολομβία.

Θρησκευτική συνάθροιση

«Στο ψηλότερο τμήμα του βουνού έπεσε μεγάλη ποσότητα νερού, προκαλώντας πλημμύρα η οποία παρέσυρε ομάδα ανθρώπων», εξήγησε χθες Σάββατο ο κυβερνήτης της πολιτείας Τάτσιρα (δυτικά), ο Φρέντι Μπερνάλ, μέσω ιστότοπων κοινωνικής δικτύωσης.

«Μέχρι τώρα ανασύρθηκαν επτά πτώματα, τέσσερα από τα οποία δεν έχουν αναγνωριστεί, και  ψάχνουμε ακόμη τρεις» αγνοούμενους, πρόσθεσε, κάνοντας λόγο περί «τραγωδίας».

Τριάντα έξι πιστοί εκκλησίας μεθοδιστών, προτεσταντικής θρησκευτικής κοινότητας, είχαν συγκεντρωθεί σε αυτή την τουριστική περιοχή για τη «συνάθροιση». Κάποιοι έκαναν μπάνιο σε ποτάμι όταν χτύπησε η πλημμύρα, παρασύροντας πολλούς εξ αυτών.

«Λα Νίνια»

Η έρευνα, που δυσκολεύουν τα γεωγραφικά χαρακτηριστικά αυτής της ορεινής περιοχής και οι χαμηλές θερμοκρασίες που επικρατούν, συνεχιζόταν αργά το βράδυ του Σαββάτου προς Κυριακή.

Σύμφωνα με τις αρχές, η Βενεζουέλα καταγράφει το 2022 περισσότερες βροχές από τον μέσο όρο, που έχουν προκαλέσει ζημιές σε αρκετές περιοχές. Κυβερνητικός εκπρόσωπος απέδωσε το γεγονός αυτό στο μετεωρολογικό φαινόμενο Λα Νίνια.

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024