Την πρώτη της ήττα, μετά από τέσσερις σερί νίκες, γνώρισε χθες η εθνική Ελλάδος κόντρα στη Κύπρο με 1-0, για τον πέμπτη αγωνιστική των ομίλων του Nations League. Την έκτη και τελευταία αγωνιστική θα αντιμετωπίσει τη Β. Ιρλανδία επί ελληνικού εδάφους.
Πέρα όμως από τους τρεις βαθμούς, η εθνική «έχασε» και τον αρχηγό της Τάσο Μπακασέτα κατά τη διάρκεια του αγώνα, καθώς αποχώρησε τραυματίας από το γήπεδο.
Σήμερα (25/9) ο 29χρονος επιθετικός υποβλήθηκε σε θεραπεία, όπου αντιμετωπίζει πρόβλημα στον αριστερό τετρακέφαλο.
Επιπλέον στη σημερινή προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στη Λάρνακα, ο Γιώργος Γιακουμάκης που δεν έχει περάσει ακόμα τον τραυματισμό του ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.
Η αποστολή της εθνικής αναμένεται να επιστρέψει πίσω στη Αθήνα το απόγευμα στις 18:10.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Παναθηναϊκός και ακόμη έξι ομάδες της Euroleague βρίσκονται στο κυνήγι του Τρεντ Φόρεστ, που αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς παίκτες του καλοκαιριού.