Βίντεο: Της είπαν να καλύψει το στήθος της σε εστιατόριο επειδή ήταν πολύ προκλητική
H χρήστης του TikTok @slayraslaye ανέβασε το κλιπ των 7 δευτερολέπτων στο οποίο φαίνεται αναστατωμένη επειδή της είπαν να καλύψει το μπούστο της.
Μια γυναίκα που νόμιζε ότι είχε φορέσει ένα «αριστοκρατικό» ρούχο φέρεται να κατέληξε να της πουν να καλυφθεί, αφού παραβίαζε τον ενδυματολογικό κώδικα σε ένα πολυτελές εστιατόριο.
H χρήστης του TikTok @slayraslaye ανέβασε το κλιπ των 7 δευτερολέπτων στο οποίο φαίνεται αναστατωμένη επειδή της είπαν να καλύψει το μπούστο της.
«Όταν σου επιβάλλεται dresscoded σε ένα πολυτελές εστιατόριο», έγραψε στο βίντεο – που μοιράστηκε για πρώτη φορά στις αρχές Αυγούστου του 2021.
Στο βίντεο η ίδια φαίνεται να κάλυψε μάλιστα το μπούστο της με ένα κασκόλ γύρω από τους ώμους της, το οποίο προφανώς είχε δανειστεί από το εστιατόριο.
«Ναι, αυτό το κασκόλ ανήκει στο εστιατόριο», έγραψε στη λεζάντα του κλιπ, ενώ η ίδια έδωσε στους ακολούθους της μια γρήγορη ματιά στο ντύσιμό της, όπου φαίνεται να φορά ένα crop top πράσινου χρώματος.
Πάντως η χρήστης παρά το γεγονός πως εν έτει 2021 της είπαν να καλύψει το ντύσιμό της επειδή το θεώρησαν προκλητικό και ουσιαστικά την προέτρεψαν να καλυφθεί με κασκόλ, επέλεξε να παραμείνει στο μαγαζί και να μην αποχωρήσει, δεχόμενη αυτή την ντοπιαστική και απαράδεκτη συμπεριφορά του προσωπικού του εστιατορίου.
Δείτε το βίντεο
@slayraslaye Yes this scarf belongs to the restaurant… i didn’t know these were the vibes #SummerMashup #fypシ ♬ original sound – pippa and beatrice <3
- Συρία: Κίνδυνος για τη χώρα, η επιμονή του Ισραήλ να αποστρατιωτικοποιηθεί ο νότος, λέει ο Αλ-Σάρα
- Βόλος – Κηφισιά 1-1: Ο Σιαμπάνης «κράτησε» τον βαθμό για τους Βολιώτες (vid)
- Δεν έχετε στολίσει ακόμη; Τι να προσέξετε στο χριστουγεννιάτικο δέντρο
- Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Άρης, Ρίτσαρντ Σιάο ευχήθηκε στον Γιάννη Αντετοκούνμπο για τα γενέθλιά του
- Ο Πέδρο Πασκάλ μιλάει για τη μακροχρόνια φιλία του με την Σάρα Πόλσον – «Δεν υπάρχω χωρίς εσένα»
- Κουτσούμπας στον Τύρναβο: Είμαστε με τα μπλόκα της αγροτιάς. Είμαστε με όποια μορφή πάλης αποφασίσετε εσείς


