Σλοβενία – Νορβηγία 2-1: Ανατροπή με υπογραφή… Σπόραρ
H Σλοβενία νίκησε τη Νορβηγία με 2-1 για την δεύτερη κατηγορία του Nations League. Στο άλλο ματς των 19:00 η Βόρεια Ιρλανδία πήρε νίκη ανάσα με 2-1 κόντρα στο Κόσοβο.
Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον επιθετικού του Παναθηναϊκού Άντραζ Σπόραρ, η Σλοβενία επικράτησε με 2-1 της Νορβηγίας του Έρλινγκ Χάαλαντ και πήρε βαθμολογική ανάσα ώστε να παραμείνει στην δεύτερη κατηγορία του Nations League.
Στο άλλο ματς των 19:00 η Βόρεια Ιρλανδία νίκησε με 2-1 εντός έδρας το Κόσοβο και βύθισε ακόμα περισσότερο την Κύπρο πυ ψάχνει στο σημερινό ματς κόντρα στην Ελλάδα σίγουρα κάποιον πόντο.
Με Σπόραρ οι Σλοβένοι!
Η Σλοβενία έψαχνε απεγνωσμένα τη νίκη κόντρα στου Νορβηγούς ώστε να βάλει τις βάσεις για να παραμείνει στην δεύτερη κατηγορία του Nations League.
To ματς στο πρώτο ημίχρονο δεν είχε φάσεις όμως το δεύτερο μας αποζημίωσε. Η αρχή της επανάληψης είχε γκολ για του Νορβηγούς με τον killer Έρλινγκ Χάαλαντ που στο 47′ πήρε την πάσα του Ελιουνούσι μετά από τραγικό λάθος του Κάρνιτσνικ.
Ο Σπόραρ όμως είχε άλλη άποψη. Έτσι στο 70′ με κοντινή προβολή μετά από πάσα του Σέσκο έφερε το ματς στα ίσια με τον δημιουργό του πρώτου γκολ Σέσκο, να γίνεται στο 81′ εκτελεστής και με απίθανο σουτ έξω από την περιοχή έγραψε το 2-1.
Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τη δημιουργία ενός νέου, σύγχρονου ιδιωτικού προπονητικού κέντρου μπάσκετ σε έκταση 8.000 τ.μ. στην Πυλαία Θεσσαλονίκης. Θα είναι έτοιμο το προσεχές Φθινόπωρο.
Αγαπητός Διακογιάνης και Νίκος Ζήσης αναμένεται να έχουν συνάντηση με τον ισχυρό άνδρα της Euroleague, Τσους Μπουένο στο πλαίσιο της Final-4 της Αθήνας.
Ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Σίτι για τον Βινίσιους, ο οποίος δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη Ρεάλ, με έναν χρόνο να απομένει για την ολοκλήρωσή του.