«Νιώθω καλά, είναι διαφορετικά από πέρυσι. Το ήξερα ότι θα γινόταν αυτό. Το έχω ξαναπεί, ήταν μια κακή χρονιά όπου δεν μπόρεσα να βρω τον εαυτό μου. Φέτος είναι διαφορετικά».
«Νιώθω πιο άνετα με την ομάδα, τους συμπαίκτες αλλά και στο γήπεδο. Η αλήθεια είναι πως νιώθω καλύτερα και το απολαμβάνω».
«Είναι περίπλοκο λόγω των πολλών αγώνων και του λίγου χρόνου ξεκούρασης. Αλλά πρέπει όπως πάντα να το αντιμετωπίσω»
LIVE: Ατλέτικο Μαδρίτης – Άρσεναλ. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ατλέτικο Μαδρίτης – Άρσεναλ για τα ημιτελικά του Champions League. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 1.
LIVE: Ρεάλ Μαδρίτης – Χάποελ Τελ Αβίβ. Παρακολουθήστε live στις 21:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ρεάλ Μαδρίτης – Χάποελ Τελ Αβίβ για τα play offs της Euroleague. Τηλεοπτικά από το Novasports Prime.
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν καλεσμένος σε podcast και εξήγησε ότι ανάμεσα στον Λιονέλ Μέσι και τον Κριστιάνο Ρονάλντο επιλέγει τον δεύτερο γιατί μαζί του ταυτίζεται περισσότερο.