Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παναθηναϊκός: Το τελικό τεστ κόντρα στην Αρμάνι και οι σκέψεις για αλλαγή

Παναθηναϊκός: Το τελικό τεστ κόντρα στην Αρμάνι και οι σκέψεις για αλλαγή

Οι εξελίξεις στον Παναθηναϊκό που «τρέχουν», το τελικό τεστ με την Αρμάνι στο ΟΑΚΑ και οι σκέψεις του Ράντονιτς για αλλαγή στο πράσινο ρόστερ.

Ο Παναθηναϊκός κοντράρεται με την Αρμάνι Μιλάνο στο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» και ψάχνει το 2/2 μετά την νίκη επί της Εφές στο ΟΑΚΑ.

Στο τελευταίο φιλικό του τριφυλλιού πριν τις επίσημες υποχρεώσεις ο Ντέγιαν Ράντονιτς θέλει να δει ξανά την ομάδα του να έχει διάθεση, να παίξει άμυνα και να κυκλοφορήσει την μπάλα όπως έκανε και κόντρα στην τούρκικη ομάδα, όμως την ίδια ώρα θα τσεκάρει και πιο στενά τον Άντριου Άντριους.

Ο Αμερικανός γκαρντ που αποκτήθηκε κατόπιν απόφασης του τεχνικού των πράσινων για το μακρινό του σουτ, δεν έχει πείσει μέχρι στιγμής, ούτε στην προετοιμασία, αλλά ούτε στα φιλικά. Ο Άντριους ψάχνεται, δεν έχει βρει τον ρόλο του, ενώ σε όλα τα ματς μοιάζει να εκβιάζει προσπάθειες.

Δεν έχει εγκλιματιστεί στην Αθήνα, με τον Ράντονιτς να προσπαθεί να τον βάλει στο «κόλπο», όμως η μετάβαση του από έναν παίκτη κλειδί που ήταν σε χαμηλότερου επιπέδου σύλλογο, σε συμπληρωματικό στον Παναθηναϊκό τον έχει βγάλει από τα «νερά» του.

Το γεγονός λοιπόν ότι είναι το αποψινό κάτι σαν… πρόβα τζενεράλε πριν από τα ματς του Σούπερ Καπ το επόμενο Σαββατοκύριακό φέρνουν τον Ράντονιτς στο σημείο να αποφασίζει ακόμη και για το μέλλον του Άντριους. Η προσθήκη μάλιστα του Ματέους Πονίτκα ανεβάζει τον συναγωνισμό, ενώ μοιάζει ο Πολωνός να ταιριάζει απόλυτα στα «θέλω» του Μαυροβούνιου προπονητή για τις θέσεις 2-3.

Στην χθεσινή αναμέτρηση με την Εφές ο Άντριους ήταν πολύ άστοχος έχοντας μόλις 1 πόντο με 0/7 σουτ, 1/2 βολές. Βέβαια, μοίρασε 4 ασίστ, όμως γενικά η παρουσία του δεν ήταν ικανοποιητική. Αν αναλογιστεί κανείς ότι πλέον υπάρχουν Γκριγκόνις, Πονίτκα, ο Άντριους μπορεί να δει τον ρόλο του να είναι ακόμη πιο περιορισμένος, ενώ πληροφορίες λένε ότι «παίζει» ακόμη και τη θέση του στο πράσινο ρόστερ στο αποψινό ματς.

Το ενδεχόμενο αντικατάστασής του μετά από την Αρμάνι είναι ανοιχτό, μιας και ο Ράντονιτς δεν είναι ικανοποιημένος και μάλιστα μοιάζει να είναι και γεμάτος στη συγκεκριμένη θέση πλέον. Συν τοις άλλοις αν γίνει αυτή τη στιγμή κάποια αλλαγή στο ρόστερ δεν θα «χρεωθεί» για το πρωτάθλημα, μιας και δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη οι επίσημες υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού. Το τοπίο θα ξεκαθαρίσει μετά το ματς με την ιταλική ομάδα και οι πιθανότητες να υπάρξουν εξελίξεις στο τριφύλλι είναι αρκετές…

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024