
Εγκώμια Βατσλίκ για Χάμες και Μαρσέλο: «Κόλλησαν αμέσως με την ομάδα- Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο»
Ο Τόμας Βατσλίκ μίλησε στην πατρίδα του και αποθέωσε τους Χάμες Ροντρίγκες και Μαρσέλο, τονίζοντας ότι δεν έχει ξαναζήσει κάτι ανάλογο στην καριέρα του.
Ο Τόμας Βατσλίκ αποθέωσε τους Χάμες Ροντρίγκες και Μαρσέλο, τονίζοντας ότι πρόκειται για δυο τεράστιους ποδοσφαιριστές.
Συγκεκριμένα, ο Τσέχος τερματοφύλακας σε δηλώσεις του που φιλοξενούνται στο portal «Sport.aktualne.cz» αναφέρθηκε στους δυο σούπερ σταρ του Ολυμπιακού, λέγοντας πως «κόλλησαν» αμέσως με την υπόλοιπη ομάδα, ενώ μίλησε με κολακευτικά λόγια για το πως συμπεριφέρονται οι δυο τους μέσα στα αποδυτήρια.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βάτσλικ για Χάμες και Μαρσέλο:
«Έχω τους πιο πετυχημένους συμπαίκτες στην Ελλάδα. Στην Ισπανία έπαιξα επίσης με τροπαιούχους ευρωπαϊκών διοργανώσεων ή νικητές διεθνών διοργανώσεων.
Όμως το να έχεις δύο παίκτες που έχουν κατακτήσει Champions League είναι φοβερό. Δεν το έχω βιώσει ποτέ ξανά έτσι.
Ο Μαρσέλο είναι τρομερό άτομο. Η ομάδα τον σέβεται σε πολύ μεγάλο βαθμό. Μιλάει καλά αγγλικά και κάνει και αστεία, κάτι που δεν έχω δει ξανά σε Βραζιλιάνους. Πολύ καλό παιδί είναι και ο Χάμες, που ‘έδεσε’ αμέσως με την ομάδα».
- Ρωσία: Επίθεση από την Ουκρανία με drones κοντά στην Αγία Πετρούπολη – Πυρκαγιά σε αποθήκη
- Συνταγή: Σουτζουκάκια με ρύζι
- Ο Ντόναλντ Τραμπ ενέκρινε πυρηνική συμφωνία με τo Ριάντ – Αντιδράσεις για τον φόβο εξάπλωσης των πυρηνικών
- ΠΟΥ: Επτά μέτρα για μείωση των πνιγμών που αυξάνονται με την κλιματική αλλαγή
- ΗΠΑ: Βομβάρδισαν το Ιράν για 13η συνεχόμενη νύχτα – Το πετρέλαιο περί τα 100 δολάρια το βαρέλι
- ΠΑΣΟΚ: Θεσμικός «πόλεμος» από τον Ανδρουλάκη για τη συνταγματική αναθεώρηση- Τι θα πει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στη Βουλή

