Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παναθηναϊκός – Αρμάνι Μιλάνο 64-77: Θέλει δουλειά το «τριφύλλι»

Παναθηναϊκός – Αρμάνι Μιλάνο 64-77: Θέλει δουλειά το «τριφύλλι»

Ο Παναθηναϊκός έδειξε πως ακόμα χρειάζεται δουλειά, χάνοντας από την Αρμάνι Μιλάνο με σκορ 77-64 στον τελικό του τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Η Αρμάνι Μιλάνο είναι η μεγάλη νικήτρια στο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» καθώς επικράτησε με σκορ 77-64 του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ, δείχνοντας πως οι Πράσινοι θα χρειαστούν ακόμα αρκετή δουλειά, συν φυσικά τις επιστροφές των Μάριους Γκριγκόνις και Ματέους Πονίτκα, για να φτάσουν στα επιθυμητά επίπεδα.

Ο αγώνας ήταν ουσιαστικά ντέρμπι στη μεγαλύτερη διάρκειά του, με τους Ιταλούς να παίρνουν μια μικρή διαφορά στα τέλη του πρώτου μέρους, και τους Πράσινους να μένουν κοντά στο σκορ σε όλη την τρίτη περίοδο. Το τελευταίο δεκάλεπτο ήταν και το καθοριστικό, με την ομάδα του Έτορε Μεσίνα να χτίζει διψήφιο προβάδισμα και να καθαρίζει την υπόθεση νίκη.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους δύο αντιπάλους να έχουν ρυθμό, βρίσκονταν σχετικά εύκολα τον δρόμο προς το καλάθι. Ο Παναθηναϊκός είδε τον Νέιτ Γουόλτερς να συνεχίζει από εκεί που το άφησε με την Έφες, αλλά και τον Γιώργο Παπαγιάννη να είναι κυριαρχικός. Από την πλευρά της Αρμάνι, Μπάρον και Μπαλντάσο είχαν σηκώσει το βάρος της επίθεσης.

Από τα μέσα της πρώτης περιόδου μέχρι και τις αρχές της δεύτερης ο ρυθμός έπεσε με τις αλλαγές και τις δοκιμές των προπονητών. Όλα αυτά μέχρι το τέλος του δεύτερους δεκαλέπτου, όπου οι Ιταλοί με τους Μπάρον και Μπαλντάσο να συνεχίζουν στα ίδια επίπεδα μπόρεσαν να χτίσουν μια μικρή διαφορά και να πάνε στα αποδυτήρια με το +7 και τον φωτεινό πίνακα να δείχνει 40-33 υπέρ τους.

Στην τρίτη περίοδο, οι δύο ομάδες έσφιξαν περισσότερο την άμυνα τους. Η Αρμάνι έφτασε και στο +9, όμως τα μακρινά σουτ κράτησαν τους Πράσινους μέσα στο ματς και κοντά στο σκορ κυνηγώντας τους Ιταλούς.

Το τελευταίο δεκάλεπτο ξεκίνησε με το Μιλάνο να φτάνει για πρώτη φορά σε διψήφια διαφορά (63-53). Ένα προβάδισμα που τελικά διατήρησε μέχρι την ολοκλήρωση του αγώνα, παίρνοντας έτσι τη νίκη και το τρόπαιο του τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Sports in

Έτοιμος για θρυλικό μπρέικ ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Με στόχο να σπάσει την έδρα της Μπαρτσελόνα με το… καλημέρα ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Καταλανούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024