Τρομάζουν οι εικόνες από κάμερα που κατέγραψε καρέ καρέ άγριο ξυλοδαρμό στην Ίο.
Μποξέρ, σε μπαρ του νησιού, έσπασε στο ξύλο δύο Αυστραλούς τουρίστες διότι εκνευρίστηκε όταν ο ένας από τα θύματα πέρασε από μπροστά του και τον ακούμπησε κατά λάθος με το χέρι του.
Όπως μετέδωσε το MEGA, ο ένας νεαρός τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι και χρειάστηκε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Αθήνας με ελικόπτερο.
Εξαφανίστηκε για να μην τον συλλάβουν
Ο Ελληνοαυστραλός αθλητής του Μuay Thai, μετά την επίθεση εξαφανίστηκε, ενώ είχε κανονίσει να δραπετεύσει από το κυκλαδίτικο νησί με σκάφος.
Μέχρι να μπορέσει να φύγει από το νησί, βρισκόταν κρυμμένος πίσω θάμνους.
Οι αστυνομικές αρχές του νησιού, που σάρωσαν την περιοχή, κατάφεραν να τον εντοπίσουν, να του περάσουν χειροπέδες.
Ο μποξέρ οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Νάξου, από τον οποίο ζήτησε και πήρε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί.
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων