
Χανιά: Κουκουλοφόρος επιτέθηκε με μαχαίρι σε δικηγόρο στα δικαστήρια
Ο δικηγόρος με ελαφρά – ευτυχώς - τραύματα διεκομίσθη στο Νοσοκομείο Χανίων για τις πρώτες βοήθειες.
Επίθεση με μαχαίρι δέχτηκε ένας δικηγόρος στα Δικαστήρια των Χανίων. Το περιστατικό συνέβη το πρωί της Παρασκευής. Παρουσία πολιτών στον χώρο κοντά στην σκάλα που οδηγεί στο Πρωτοδικείο ένας άντρας που είχε καλυμμένο το πρόσωπο, επιτέθηκε σε γνωστό Χανιώτη δικηγόρο κρατώντας ένα μαχαίρι.
Ο άντρας πλησίασε τον δικηγόρο από πίσω και αφού του είπε μια φράση, τον χτύπησε με αιχμηρό αντικείμενο στο λαιμό προκαλώντας του μια – ευτυχώς – αμυχή και στην συνέχεια έσπευσε να εξαφανιστεί.
- Διαβάστε επίσης: Προφυλακιστέα η γυναίκα που μαχαίρωσε 27χρονη για λόγους ερωτικής αντιζηλίας – «Την συγχωρώ γιατί έχει παιδιά» λέει το θύμα
Ο δικηγόρος πήγε στο Νοσοκομείο Χανίων για τις πρώτες βοήθειες και ευτυχώς δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα με την υγεία του, αλλά το περιστατικό έχει προκαλέσει αναστάτωση.
Ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Χανίων Χρήστος Πραματευτάκης, μιλώντας στο Flashnews.gr, έκανε λόγο για ένα πρωτοφανές περιστατικό, απαράδεκτο και καταδικαστέο.
Όπως είπε χαρακτηριστικά, «πρόκειται για μια εγκληματική πράξη καθώς το χτύπημα με αιχμηρό αντικείμενο στον λαιμό του συναδέλφου, θα μπορούσε να αποβεί μοιραίο».
- Μέση Ανατολή: Οι επενδυτικές εταιρείες κάνουν σχέδια παρά τον πόλεμο στο Ιράν
- Οι ΗΠΑ επέβαλαν νέες κυρώσεις στην Κούβα, που προειδοποιεί για «λουτρό αίματος» αν υπάρξει αμερικανική επίθεση
- Για ποια «ασφάλεια» θα μιλήσει ο Γρηγόρης Δημητριάδης και με ποια ιδιότητα θεωρείται ισότιμος, πρώην πρωθυπουργών, υπουργών (που παρακολουθούσε) και άλλων αξιωματούχων;
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 19.05.2026]
- Γιορτή σήμερα 19 Μαΐου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άρσεναλ – Μπέρνλι 1-0: Τρίποντο με Χάβερτς και ένα βήμα πιο κοντά στον τίτλο

