Ένα ακόμα βίαιο περιστατικό με πρωταγωνιστές δύο μαθητές της Β’ Γυμνασίου σημειώθηκε στο Αλιβέρι της Εύβοιας.
Οι ανήλικοι, όπως φαίνεται και στο βίντεο, λύνουν τις διαφορές τους με άγριο ξύλο, με κλωτσιές και μπουνιές και σταματούν όταν ο ένας από αυτούς πέφτει λιπόθυμος στο έδαφος.
Οι δύο μαθητές, σαν να είναι επαγγελματίες… μποξέρ, παίρνουν θέσεις και αρχίζουν το άγριο ξύλο.
Όπως φαίνεται και στο βίντεο, το άτομο που φοράει την μαύρη μπλούζα, μετά τα πρώτα αναγνωριστικά δευτερόλεπτα, γρήγορα περνάει στην επίθεση.
Καταφέρνει δύο χτυπήματα στον αντίπαλό του, ενώ με την τρίτη, δυνατή γροθιά ο ανήλικος με τη λευκή μπλούζα θα σωριαστεί στο έδαφος.
Κατέγραφαν ατάραχοι το… μποξ σε βίντεο
Τα υπόλοιπα παιδιά παρακολουθούν το ξύλο εκστασιασμένα, ενώ σε κάθε χτύπημα ξεσπούν σε επευφημίες.
Τα περισσότερα από τα παιδιά που βρίσκονται μπροστά στο περιστατικό, όχι μόνο δεν προσπαθούν να χωρίσουν τους δύο ανήλικους, αλλά καταγράφουν το βίαιο περιστατικό με τα κινητά τους τηλέφωνα.
Ακόμα και όταν ο μαθητής της Β΄ Γυμνασίου θα πέσει στο έδαφος, οι ανήλικοι δείχνουν να το διασκεδάσουν με το θέαμα!
Ωστόσο, τα γέλια γρήγορα θα σταματήσουν, καθώς το αγόρι με τη λευκή μπλούζα θα παραμείνει αναίσθητο στο έδαφος.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε τον ανήλικο στο νοσοκομείο.
Τα τελευταία χρόνια, οι επιστήμονες μελετούν όλο και περισσότερο τον ρόλο που έχουν τα καλοκαιρινά χόρτα στην υγεία μας και την πρόληψη χρόνιων νοσημάτων
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων