Γνωστός έγινε ο διαιτητής που θα διευθύνει το παιχνίδι της εθνικής μας ομάδας κόντρα στην Κύπρο, το οποίο θα διεξαχθεί το Σάββατο (24/9) στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Nations League.
Αυτός θα είναι ο λευκορώσος Αλεξέι Κουλμπάκοφ, ο οποίος έχει έρθει κατά το παρελθόν στη χώρα μας τόσο για παιχνίδια της Εθνικής μας όσο και για αγώνες της Super League.
Βοηθοί του 43χρονου elite ρέφερι θα είναι οι συμπατριώτες του Ντμίτρι Ζιουκ, Όλεγκ Μασλιάνκο και 4ος ο Ντζμίτρι Ντζμιτριέου.
Να σημειωθεί πως το παιχνίδι βαθμολογικά δεν έχει ενδιαφέρον λόγω της εξασφάλισης της πρώτης θέσης από το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, αλλά ο Γκουστάβο Πογέτ θέλει και σε αυτόν τον αγώνα τη νίκη, ώστε να διατηρηθεί η πολύ καλή ψυχολογία που ήδη υπάρχει.
Όπως εξήγησε ο διοικητής το Νοσοκομείου Ιωαννίνων, Σπύρος Δερδεμεζής, η κατάσταση του Μάριου Οικονόμο παραμένει κρίσιμη και πως οι γιατροί αναμένουν την ανταπόκριση του οργανισμού του, εκφράζοντας την ελπίδα.
Αυτή τη φορά ο Ολυμπιακός κατάφερε να ανέβει στην κορυφή του Ευρωπαϊκού μπάσκετ, επειδή ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι παίκτες του διαχειρίστηκαν σωστά και την παραμικρή λεπτομέρεια του Final Four 2026.