Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το ένστικτο του Αρτέτα για τον 15χρονο Νουανέρι

Το ένστικτο του Αρτέτα για τον 15χρονο Νουανέρι

Ο Μικέλ Αρτέτα μίλησε για την απόφαση του να περάσει στο παιχνίδι της Άρσεναλ με την Μπρέντφορντ τον 15χρονο άσο, Ίθαν Νουανέρι.

Ο προπονητής της Άρσεναλ, Μικέλ Αρτέτα, είπε ότι η απόφασή του να περάσει στον αγώνα, τον 15χρονο, Ίθαν Νουανέρι εναντίον της Μπρέντφορντ, βασίσθηκε στο «ένστικτο» και ότι δείχνει πως ο σύλλογος είναι αφοσιωμένος στην ανάπτυξη και την επιβράβευση ταλέντων.

Ο Νουανέρι έγινε την Κυριακή, ο νεότερος παίκτης στην Ιστορία της Premier League, όταν αντικατέστησε τον Φάμπιο Βιεϊρά στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, στην νίκη της Άρσεναλ με 3-0.

Διαβάστε επίσης: Συναντήθηκε με την Ένωση παικτών ο Μποντιρόγκα

«Ήταν καθαρό ένστικτο», είπε ο Αρτέτα στους δημοσιογράφους και συνέχισε: «Στην καριέρα σου όλα τα βήματα δεν πρόκειται να είναι προς τα μπρος. Μετά από αυτό ίσως χρειάζεται τρία προς τα πίσω για να πάει άλλο ένα μπροστά, αλλά νομίζω ότι το άξιζε. Στέλνει ένα πολύ δυνατό μήνυμα για το ποιοί είμαστε και ως σύλλογος.

Όλες οι αποφάσεις που παίρνουμε και που παίρνω, είναι για τον σύλλογο. Δεν είναι για εμένα, δεν είναι για τον παίκτη, είναι επειδή πιστεύουμε ότι έχει ένα ταλέντο που πρέπει να αναπτυχθεί τα επόμενα δύο ή τρία χρόνια».

Τα γκολ των Γουίλιαμ Σαλίμπα και Γκάμπριελ Ζεσούς έδωσαν προβάδισμα στην ομάδα του Αρτέτα με 2-0 στην ανάπαυλα πριν ο Βιεϊρά διαμορφώσει το τελικό σκορ στο 54ο λεπτό, καθώς η Άρσεναλ επέστρεψε στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Παράλληλα, ο Αρτέτα, επάινεσε τον σκόρερ Βιεϊρά, ο οποίος ήλθε από την Πόρτο τον Ιούνιο: «Είναι ένας δημιουργικός παίκτης που πρέπει να παίζει με το ένστικτό του. Αυτό πρέπει να κάνει και πρέπει να δημιουργήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα σενάρια για να θέσει το ταλέντο του στην υπηρεσία της ομάδας. Αλλά αυτό που μου αρέσει, είναι ο τρόπος που αγωνίζεται. Εντυπωσιάστηκα πραγματικά».

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024