Η Ατλέτικο Μαδρίτης ετοιμάζει υπόμνημα ώστε να σβηστεί από την Ισπανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία η αποβολή που δέχθηκε ο Μάριο Έρμόσο στο χθεσινοβραδινό ντέρμπι με τη Ρεάλ.
Οι Ροχιμπλάνκος πιστεύουν ότι το σπρώξιμο του 27χρονου αμυντικού δεν ήταν τόσο σοβαρό ώστε ο Καρβαχάλ να αντιδράσει έτσι και να μείνουν με παίκτη λιγότερο στο τοπικό ντέρμπι.
Ταυτόχρονα ο Ερμόσο είναι απαραίτητος στα πλάνα του Ντίεγκο Σιμεόνε αφού πλέον με την αποβολή του βλέπει να μην υπάρχει κεντρικός αμυντικός διαθέσιμο αφού οι Σάβιτς και Χιμένεθ ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς.
Τον λόγο πλέον έχει η δικαιοσύνη με τους ανθρώπους της Ατλέτικο να είναι αισιόδοξοι για άρση της τιμωρίας.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η Ρόμα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αταλάντα, παρέμεινε 6η και ισοβαθμεί με την 5η Κόμο, όμως δεν εκμεταλεύτηκε την ήττα της. Οι γηπεδούχοι κράτησαν τους φιλοξενούμενους στο -4.