Η Ξάνθη μετά τον υποβιβασμό της από τη Superleague ταλαιπωρείται από πολλά οικονομικά και διοικητικά προβλήματα που κατέστησαν αδύνατη τη συμμετοχή της στην Superleague 2.
Η Ακριτική ομάδα ενημέρωσε την ΕΠΟ που είναι υποχρεωμένη πλέον να βρει αντικαταστάτη με την Ηλιούπολη να είναι η πρώτη επιλαχούσα.
Η Ξάνθη με αυτόν τον υποβιβασμό θα απουσιάσει από τις επαγγελματικές κατηγορίες για πρώτη φορά μετά από σχεδόν μισό αιώνα που έχει διαγράψει μεγάλη πορεία.
Ιδιοκτήτης και πρόεδρος της ομάδας είναι ο Μπιλ Πάπας, που πλέον… αναζητείται ώστε να ξεκαθαρίσει το μέλλον της Ξάνθης.
Στις 17-18 Ιουλίου, στις πρώην Φυλακές της Αίγινας, έρχεται το 2ο Aegina Jazz Festival με μερικά από τα κορυφαία ονόματα της ελληνικής και διεθνούς τζαζ σκηνής
Tο Release Athens 2026 συνεχίζει ακάθεκτο το πρόγραμμά του, υποδεχόμενο μέσα στην εβδομάδα μερικά από τα σημαντικότερα ονόματα της διεθνούς και εγχώριας μουσικής σκηνής.