Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Καταπέλτης η Ζέτα Δούκα για τον Γιώργο Κιμούλη: «Δεν περιμένω συγγνώμη, έχουμε την αλήθεια με το μέρος μας»

Καταπέλτης η Ζέτα Δούκα για τον Γιώργο Κιμούλη: «Δεν περιμένω συγγνώμη, έχουμε την αλήθεια με το μέρος μας»

Η Ζέτα Δούκα έχει δεχτεί αγωγή από τον σκηνοθέτη

Η Ζέτα Δούκα αναφέρθηκε στην δικαστική διαμάχη που έχει με τον Γιώργο Κιμούλη μετά την καταγγελία της για λεκτική σωματική και λεκτική βία.

Η ηθοποιός είχε αναφέρει δημόσια ότι σε μια παλιότερη συνεργασία της με τον σκηνοθέτη είχε πέσει θύμα λεκτικής βίας αλλά και σωματικής φτάνοντας μέχρι και στο σημείο να την κλωτσήσει κατά τη διάρκεια πρόβας.

Η Ζέτα Δούκα μίλησε στο Πρωινό μας και ανέφερε: «Η αγωγή έχει πάρει τον δρόμο της. Ήταν μία κοινή αγωγή σε μένα, τον Νίκο Ψαρρά και τη Δώρα Χρυσικού, η οποία ολοκληρώθηκε και θα περιμένουμε την απόφαση που μπορεί να πάρει κι αρκετούς μήνες. Έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης, στην οποία έχω απόλυτη εμπιστοσύνη και εξακολουθώ να πιστεύω ότι θα κάνει σωστά τη δουλειά της».

Σε συνέχεια των δηλώσεών της ανέφερε: «Έχουν γίνει δύο μηνύσεις σε μένα και μία στη Δώρα για ηθική αυτουργία και σε κάποιους μάρτυρές μου και γιατρούς μου που τους εμφανίζει ως ψευδομάρτυρες. Αυτές οι μηνύσεις είναι σε εξέλιξη και γι’ αυτό δεν μπορώ να σου πω κάτι παραπάνω. Εγώ δεν έχω ξαναπάει ποτέ σε δικαστήριο. Όλα αυτά ήταν τελείως καινούρια για μένα. Έχω ψυχραιμία και με τον Νίκο Ψαρρά και τη Δώρα Χρυσικού, καθώς και με τους μάρτυρές μου έχουμε μεγάλη ενότητα κι αλληλεγγύη. Έχουμε και τη μία και μοναδική αλήθεια με το μέρος μας. Η συγγνώμη προϋποθέτει άλλα πράγματα, δεν περιμένω συγγνώμη» πρόσθεσε η ηθοποιός.

Κλείνοντας η Ζέτα Δούκα σημείωσε: «Έγινε στα πλαίσια του νόμου. Έτσι προβλέπεται υποχρεωτικά. Ολοκληρώθηκε με αποτυχία. Δεν πέτυχε. Δεν είχαμε από την πλευρά μας τέτοια διάθεση, θέλουμε να αποδείξουμε την αλήθεια. Ούτε από την αντίθετη πλευρά υπήρχε κάποια διάθεση. Η συγγνώμη προϋποθέτει άλλα πράγματα, δεν περιμένω συγγνώμη».

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024