Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βασιλιάς Κάρολος: Ποιος είναι ο ταγματάρχης που έκανε το ίντερνετ να «παραληρεί»

Βασιλιάς Κάρολος: Ποιος είναι ο ταγματάρχης που έκανε το ίντερνετ να «παραληρεί»

Ο ταγματάρχης ανήκει στο 5ο Βασιλικό Σύνταγμα του Τάγματος της Σκωτίας και ήταν κάποτε ο ανώτερος σωματοφύλακας της βασίλισσας, πλέον όμως υπηρετεί τον διάδοχο

Η βρετανική βασιλική οικογένεια βρέθηκε στο επίκεντρο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ, το ίδιο όμως ισχύει και για τους στενούς συνεργάτες, τους βοηθούς και τους ανθρώπους που εργάζονται για το Μπάκιγχαμ.

Τις εντυπώσεις έχει κλέψει το τελευταίο διάστημα ένας ευπαρουσίαστος αξιωματικός του ιππικού.

Ο Ταγματάρχης Τζόνι -Τζόναθαν Τόμπσον όπως είναι το όνομά του- είναι υπεύθυνος για την προστασία της βασιλικής οικογένειας εδώ και χρόνια. Πριν από το θάνατό της βασίλισσας Ελισάβετ, ήταν πάντα στο πλευρό της σε δημόσιες εκδηλώσεις και στο εξής θα κάνει το ίδιο με τον βασιλιά Κάρολο.

@uktravel I saw “Major eye candy” #major #royalfamily #theking #fypage #trending ♬ som original – Gui

Διαβάστε επίσης: Χαμός στο λαϊκό προσκύνημα – Άνδρας άγγιξε το φέρετρο της Ελισάβετ

Η εμφάνιση στη συνάντηση με την Τρας

Κατά τη διάρκεια πρόσφατης συνάντησης με τη νέα πρωθυπουργό Λιζ Τρας, ο «Τζόνι» τράβηξε την προσοχή. Αρχικά, ήταν τα ρούχα του που μαγνήτισαν τα βλέμματα και στη συνέχεια η εντυπωσιακή του εμφάνιση.

Ο ευπαρουσίαστος άνδρας έχει αποκτήσεις πολλές θαυμάστριες τελευταία. Κάποιες μάλιστα έφθασαν στο σημείο να του δώσουν το προσωνύμιο «Major Eye Candy», «ταγματάρχης χάρμα οφθαλμών» σε ελεύθερη μετάφραση.

Σύμφωνα με τη MailOnline.com, ο αξιωματικός του βασιλικού ιππικού είναι παντρεμένος εδώ και 13 χρόνια με ένα επιτυχημένο και εξίσου λαμπερό στέλεχος μάρκετινγκ, την Κάρολαιν. Το ζευγάρι έχει έναν τετράχρονο γιο, καθώς και δύο μαύρα λαμπραντόρ που ονομάζονται Odin και Piper.

Διαβάστε επίσης: Νέο «επεισόδιο» με Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ – Η κίνηση που εξόργισε

Ο ρόλος του

Ο ταγματάρχης ανήκει στο 5ο Βασιλικό Σύνταγμα του Τάγματος της Σκωτίας και ήταν κάποτε ο ανώτερος σωματοφύλακας της βασίλισσας, πλέον όμως υπηρετεί τον διάδοχο.

Είναι υπεύθυνος για τον λεπτομερή σχεδιασμό και την εκτέλεση των καθημερινών προγραμμάτων του βασιλιά, με τον ρόλο του να απαιτεί να παρευρίσκεται σε δημόσιες εκδηλώσεις και να είναι σε στενή επαφή με τον μονάρχη.

Sports in

Κασσελάκης στο TikTok: Η δίαιτα, το «welcome to Leros» και η ερώτηση για τη… Φάρλι

Στο βίντεο, ο Στέφανος Κασσελάκης περιγράφει με χιούμορ τις χαρές αλλά και τα «ζόρια» της «ναυτικής» περιοδείας του, ενώ στέλνει και τα μηνύματά του στον Κυριάκο Μητσοτάκη

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024