Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Βόμβα» μεγατόνων με συγκαλύψεις σεξουαλικών σκανδάλων επί 40 χρόνια στο ποδόσφαιρο

«Βόμβα» μεγατόνων με συγκαλύψεις σεξουαλικών σκανδάλων επί 40 χρόνια στο ποδόσφαιρο

Ο κορυφαίος αθλητικός δημοσιογράφος, Ρομέν Μολίνα, αποκαλύπτει σε δημοσίευμα σεξουαλικά σκάνδαλα δεκαετιών που βαραίνουν τη γαλλική Ομοσπονδία και τις μεγάλες ομάδες της χώρας.

Μπροστά σε ένα πολύ μεγάλο σκάνδαλο βρίσκεται τις τελευταίες ώρες το γαλλικό ποδόσφαιρο και η γαλλική ομοσπονδία συγκεκριμένα, μετά από ένα δημοσίευμα «βόμβα» του δημοσιογράφου Ρομέν Μολίνα, ο οποίος έκανε πολύ μεγάλες αποκαλύψεις.

Το γαλλικό μέσο «So Foot» είχε αποκαλύψει πριν από μερικές εβδομάδες πως ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Νοέλ Λε Γρετ, έστελνε σε γυναίκες υπαλλήλους μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου, με τον Μολίνα να σχολιάζει πως η υπόθεση έχει πολύ περισσότερο βάθος.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που επικαλείται, από τη δεκαετία του 1980 έχει δημιουργηθεί ένας μακροσκελής κατάλογος γεμάτος από καταγγελίες σεξουαλικής φύσεως που βαραίνουν ακράδαντα την γαλλική Ομοσπονδία.

Όπως φαίνεται στον κατάλογο αυτό περιλαμβάνονται υποθέσεις εκβιασμών, σεξουαλικής κακοποίησης και παρενόχλησης προς ανήλικους παίκτες (αγόρια και κορίτσια) προπονητές, σκάουτερς, μάνατζερς, καθώς και κορυφαία στελέχη που εργάζονται στη Ligue 1 να είναι μπλεγμένοι στην υπόθεση.

Η μεγάλη αποκάλυψη του δημοσιογράφου είναι πως κορυφαία κλαμπ της Γαλλίας, όπως η Παρί Σεν Ζερμέν, η Λυών και η Τρουά, συγκάλυπταν αυτά τα σκάνδαλα και αγνοούσαν τις καταγγελίες.

Ο αθλητικός σύμβουλος του πρώην προέδρου της Γαλλίας, Φρανσουά Ολάντ, τόνισε: «Η FFF δεν απευθύνθηκε ποτέ σε εμάς για τέτοιου είδους υποθέσεις. Ούτε μίλησαν με τον υπουργό Αθλητισμού. Η σοβαρότητα των γεγονότων θα έπρεπε να είχε ληφθεί σοβαρά υπόψη».

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024