Βίντεο-ντοκουμέντο στο οποίο αποτυπώνεται μέρος από την πρόσφατη επίθεση ομάδας ατόμων σε δύο περιπολούντες αστυνομικούς στην περιοχή του Φρουρίου στη Λάρισα, φέρνει στη δημοσιότητα το onlarissa.gr.
Το συμβάν είχε λάβει χώρα στις 4 Σεπτεμβρίου, ξημερώματα Κυριακής, όταν, σύμφωνα με την αστυνομία, ένας 35χρονος επιβαίνων σε ποδήλατο εμπόδισε την πορεία περιπολικού οχήματος του Τμήματος Άμεσης Δράσης, το οποίο βρισκόταν κοντά στην πλατεία της πόλης.
Παρά την προτροπή των αστυνομικών, ο 35χρονος αρνήθηκε να απομακρυνθεί από το σημείο, ενώ στη συνέχεια αρνήθηκε τον αστυνομικό έλεγχο, εξυβρίζοντας και απωθώντας τους αστυνομικούς.
Κατά την ακινητοποίησή του, ομάδα 20 περίπου ατόμων επιτέθηκαν στους αστυνομικούς, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο εξ αυτών. Οι τραυματίες αστυνομικοί μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο της πόλης, όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).