Σε μία αναμέτρηση που κράταγε τις μεγάλες συγκινήσεις για το τελευταίο μέρος του αγώνα, η Νάπολι έφυγε με ένα εν τέλει άνετο διπλό από τη Σκωτία, επικρατώντας της Ρέιντζερς με 3-0.

Οι «παρτενοπέι» ήταν καλύτεροι στο παιχνίδι και είχαν ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ στο πρώτο ημίχρονο με σημαντικότερη το δοκάρι του Ζιελίνσκι. Ο ίδιος παίκτης πρωταγωνίστησε σε μια φάση διαρκείας στην επανάληψη.

Διαβάστε επίσης: Ανατροπή και δεύτερη νίκη η Παρί (1-3) – Η Μπενφίκα σόκαρε τη Γιουβέντους στο Τορίνο (1-2)

Στο 55′ η Νάπολι κέρδισε πέναλτι, ο Πολωνός αστόχησε στην εκτέλεση και ο Πολιτάνο στο ριμπάουντ σκόραρε, με τον διαιτητή ωστόσο να δείχνει επανάληψη. Ο ΜακΓκρέγκορ έπεσε και πάλι σωστά κι έτσι το 0-0 παρέμεινε. Στη φάση του πεάνλτι αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Σαντς.

Στο 68′, ο Πολιτάνο κατάφερε να ευστοχήσει από την «άσπρη βούλα» δίνοντας το προβάδισμα στη Νάπολι, με το δρόμο προς τη νίκη να ανοίγεται για τους Ιταλούς. Στο 85′ ο Ρσπαντόρι έκανε το 2-0, σφραγίζοντας την επικράτηση, ενώ στις 90+1′ ο Εντομπελέ έγραψε το τελικό 3-0.

Ρέιντζερς: ΜακΓκρέγκορ, Ταβερνιέ (82′ Καμαρά), Γκόλντσον, Σαντς, Μπάρισιτς, Άρφιλντ (72′ Ματόντο), Τζακ (63′ Κινγκ), Λούντστραμ, Κεντ, Ντέιβις (82′ Τίλμαν), Μορέλος (72′ Τσόλακ).

Νάπολι: Μερέτ, Ντι Λορέντσο, Κιμ, Ραχμάνι, Ρουί (77′ Ολιβέρα), Ανγκίσα, Λομπότκα, Ζιελίνσκι (82′ Εντομπελέ), Πολιτάνο (77′ Ζέρμπιν), Σιμεόνε (77′ Ρασπαντόρι), Κβαρατσκέλια (90′ Ελμάς).