
Η εντεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στη Φράιμπουργκ
Οι επιλογές του Κάρλος Κορμπεράν για το παιχνίδι με τη γερμανική ομάδα για το Europa League.
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Φράιμπουργκ στο «Γ. Καραϊσκάκης» (19:45) για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Europa League, με στόχο την πρώτη του νίκη στη φετινή διοργάνωση.
Στο παιχνίδι με τη γερμανική ομάδα ο Κάρλος Κορμπεράν παρατάσσει τον Ολυμπιακό με 4-2-3-1, έχοντας τον Βατσλίκ μπροστά από την εστία και τους Βρσάλικο, Μπα, Σισέ και Ρέτσο στην τετράδα της άμυνας.
Ο Ρέτσος παίρνει θέση στο αριστερό άκρο της «ερυθρόλευκης» άμυνας, με τον Ισπανό προπονητή να αφήνει στον πάγκο τον Ολεγκ Ρέαμπτσιουκ. Στα χαφ θα είναι οι Εμβιλά και Μπουχαλάκης, με τους Μπόουλερ, Μπιελ και Μασούρα πίσω από τον Ουί-Τζο Χουάνγκ.
Η 11άδα του Ολυμπιακού: Βατσλίκ, Βρσάλικο, Μπα, Σισέ, Ρέτσος, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Μπόουλερ, Μπιελ, Μασούρας και Ουί-Τζο Χουάνγκ.
Στον πάγκο των Πειραιωτών θα βρίσκονται οι: Τζολάκης, Κούντε, Ελ Αραμπί, Ανδρούτσος, Σωκράτης, Βρουσάι, Αβιλα, Ιν-Μπεόμ Χουάνγκ, Μανωλάς, Ρέαμπτσιουκ, Αμπουμπακάρ Καμαρά και Γκάρι Ροντρίγκες.
Οι Ερυθρόλευκοι στην πρεμιέρα των ομίλων ηττήθηκαν εκτός έδρας από τη Ναντ με 2-1.
Ενα παιχνίδι που κρίθηκε με γκολ στις καθυστερήσεις, σε μια φάση που υπάρχει φάουλ στον Καμαρά, αλλά δεν δόθηκε ποτέ από τον διαιτητή και η Ναντ σκόραρε για το 2-1.
Η Φράιμπουργκ από την άλλη, επικράτησε εντός έδρας της Καραμπάγκ, επίσης με 2-1.
- Οι προσπάθειες των διασωστών να σώσουν τη Μυρτώ – Στο μικροσκόπιο οι κηλίδες αίματος στο Airbnb
- Λάσο: «Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα με παίκτες επιπέδου MVP σχεδόν σε κάθε θέση»
- Τουρκία: Νεκρός από αιμορραγία ο 14χρονος δράστης του μακελειού σε σχολείο – Νέα στοιχεία από τη νεκροψία
- Η ομολογία Λαζαρίδη για την ποινικά κολάσιμη πράξη της απάτης και η σκοπιμότητα (;) πίσω από την πρόθεση επανόρθωσης
- Τζέιμς Μποντ: Η Amazon MGM ανοίγει τα χαρτιά της – Tο στοίχημα των 8 δισ, o διάδοχος, το μεγάλο εμπόδιο
- ΣΥΡΙΖΑ: Οι δηλώσεις Γεωργιάδη, ακόμη μια ευθεία και επικίνδυνη επίθεση στη Δικαιοσύνη και στο Κράτος Δικαίου

