Ο Μάκης Δελαπόρτας αναφέρθηκε στην περιπέτεια που είχε με την υγεία του και στις δύσκολες στιγμές που έχει περάσει στο παρελθόν.

Ο ίδιος αποκάλυψε ότι έπειτα από χειρουργείο κήλης που έκανε στο παρελθόν έπρεπε να αντιμετωπίσει διάφορα προβλήματα.

Ο Μάκης Δελαπόρτας ανέφερε συγκεκριμένα στο περιοδικό Λοιπόν: «Είχα κάνει μια επέμβαση κήλης και στο χειρουργείο μου άφησαν ανοιχτά τα μάτια κατά λάθος με αποτέλεσμα να αντιμετωπίσω ένα πρόβλημα στην όραση όταν ξύπνησα. Δεν έβλεπα καθόλου και πονούσα φρικτά. Μου έκλεισαν τα μάτια για 15 ημέρες και δεν ήξερα αν θα επανέλθω κι αν θα ξαναδώ. Ήταν μια δοκιμασία για εμένα καθώς πραγματικά ένιωσα πως είναι να είσαι τυφλός για δεκαπέντε μέρες. Ήταν να κινηθώ νομικά αλλά τελικά δεν το έκανα γιατί επανήλθα. Ταλαιπωρήθηκα αρκετά».

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μάκης Δελαπόρτας αναφέρθηκε σε αυτό.

Σε παλαιότερη συνέντευξή του στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» είχε αναφέρει: «Όταν πήγα να κάνω πριν από πέντε χρόνια μια επέμβαση ρουτίνας, έκαναν ένα λάθος στο χειρουργείο. Με άφησαν με ανοιχτά τα μάτια, μισάνοιχτα για να μην πω ορθάνοιχτα. Αυτό δεν το είδε κανείς προφανώς. Όταν ξύπνησα, ένιωθα καρφιά στα μάτια μου. Δεν μπορούσα να τα κλείσω. Δεν έβλεπα τίποτα, έβλεπα σκοτάδι».

Δείτε το βίντεο