Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Είναι οι τηλεοράσεις TCL οι πιο value for money Smart TVs της αγοράς;

Είναι οι τηλεοράσεις TCL οι πιο value for money Smart TVs της αγοράς;

Και που θα τις βρεις ακόμα φθηνότερα

Και ξαφνικά, τρία γράμματα μοιάζουν έτοιμα να εκτοπίσουν τους κλασικούς κατασκευαστές τηλεόρασης, αφού η TCL κατάφερε πέρσι να κατακτήσει την εντυπωσιακή δεύτερη θέση σε πωλήσεις σε όλο τον κόσμο. Όμως, καθώς βλέπεις το όνομά της να εμφανίζεται μπροστά σου όλο και συχνότερα δίπλα σε δελεαστικές τιμές, μια ερώτηση ενδέχεται να μένει αναπάντητη: «Αξίζει να αγοράσω τηλεόραση TCL;»

Η σύντομη απάντηση είναι «ναι» – ειδικά αν λάβεις υπόψη σου και τις δυνατές προσφορές σε τηλεοράσεις TCL που θα βρεις αυτές τις μέρες στο SHOPFLIX.gr. Όμως δεν είναι μόνο η ίδια η τιμή, σε σχέση και με το μέγεθος της οθόνης, που κρίνει αυτή την κατάφαση. Οι τηλεοράσεις TCL ξεχωρίζουν και για τα προηγμένα χαρακτηριστικά που δεν έχουμε συνηθίσει να συναντάμε σε τόσο οικονομικά μοντέλα, και τα οποία τις καθιστούν πραγματικά value for money.

Dolby Vision, Dolby Atmos και HDR είναι μόνο ορισμένα από τα στοιχεία που μας κάνουν να πιστεύουμε ότι αξίζουν και με το παραπάνω μια θέση στο σαλόνι μας, σε συνδυασμό και με τη στιβαρή τους κατασκευή και το λειτουργικό σύστημα Android με το οποίο είναι εξοπλισμένες. Επιπλέον μπορούμε να εγγυηθούμε ότι δύσκολα θα βρεις αντίστοιχη τιμή σε πάνελ QLED σε οποιαδήποτε άλλη αξιόπιστη μάρκα.

Πάρε για παράδειγμα την 55P725, στις 55 ίντσες. Τεχνολογίες 4K, HDR, Dolby Vision, Dolby Atmos και Motion Clarity εξασφαλίζουν άψογη εικόνα και ήχο, ενώ μέσω του Google Assistant, η τηλεόρασή σου θα κάνει κυριολεκτικά ότι της πεις. Συμβατή με Alexa και ικανή να υποστηρίξει άψογα Google Duo για τις πιο ευκρινείς κλήσεις βίντεο της ζωής σου, μπορεί να αναλάβει πραγματικά κάθε πτυχή της ψυχαγωγίας σου.

Αγόρασέ τη από 499€.

Όμως κάτι αναφέραμε για τηλεοράσεις QLED – και ξέρουμε ότι το κοινό τους είναι μεγάλο και φανατικό. Η 50C725 της σειράς C725 συνδυάζει τεχνολογίες Quantum Dot, 4K, HDR Pro και Motion Clarity για άψογη απόδοση λεπτομερειών και χρωμάτων, αλλά και Game Master που υποστηρίζει τις πιο πρόσφατες μορφές HDR (HDR10+, Dolby Vision), για να απολαμβάνεις περιεχόμενο και παιχνίδια με ομαλή κίνηση και έντονες αντιθέσεις.

Αγόρασέ τη από 458€.

Ψάχνεις για κάτι μεγαλύτερο; Οι 65 ίντσες της 65C725 είναι ιδανικές, όσο μεγάλο κι αν είναι το σαλόνι σου. Αποδίδοντας ρεαλιστικά ένα απίθανο φάσμα χρωμάτων, όπως κάθε τηλεόραση QLED που σέβεται τον εαυτό της, η Smart TV της TCL δεν θα σε αφήσει να χάσεις την παραμικρή λεπτομέρεια – ενώ το HDR και Dolby Audio, η νέα σου τηλεόραση έρχεται και με ηχεία ONKYO για πραγματικά κινηματογραφικό ήχο θα φροντίσει για αιχμηρές αντιθέσεις. Πέραν των Dolby Vision, Dolby Atmos με ευκρίνεια και βάθος. Motion Clarity και Game Master θα εξασφαλίσουν κορυφαία εμπειρία και για τους gamers.

Αγόρασέ τη από 899€.

Δεν είσαι σίγουρος ότι οι τηλεοράσεις TCL είναι η κατάλληλη επιλογή για ‘σένα; Στο SHOPFLIX.gr θα βρεις τεράστια ποικιλία σε Smart TVs από όλους τους κορυφαίους κατασκευαστές σε συμφέρουσα τιμή – ενώ οι προσφορές είναι συνηθισμένο φαινόμενο στην πλατφόρμα. Όποια και αν επιλέξεις, θα φτάσει άμεσα στην πόρτα σου, σε όποιο μέρος της Ελλάδας και αν βρίσκεσαι. Κι αν τη συνδυάσεις με άλλα gadgets, αξεσουάρ ή έπιπλα, μπορείς να αξιοποιήσεις την υπηρεσία SHOPFLIX ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ, για να τα παραλάβεις όλα ταυτόχρονα και να γυρίσεις σελίδα στην οικιακή σου ψυχαγωγία.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024