Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μίλαν – Ντιναμό Ζάγκρεμπ 3-1: Πρώτη νίκη για τους «ροσονέρι»

Μίλαν – Ντιναμό Ζάγκρεμπ 3-1: Πρώτη νίκη για τους «ροσονέρι»

Μετά την ισοπαλία της πρώτης αγωνιστικής κόντρα στη Σάλτσμπουργκ, η Μίλαν επικράτησε με 3-1 της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο «Τζουζέπε Μεάτσα». Πρώτη εντός έδρας νίκη στο Champions League μετά από εννιά χρόνια για τους «ροσονέρι»!

Την πρώτη της εντός έδρας νίκη στο Champions League μετά από εννιά ολόκληρα χρόνια πανηγύρισε η Μίλαν!

Η ομάδα του Πιόλι επικράτησε με 3-1 της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο «Τζουζέπε Μεάτσα» και ανέβηκε παράλληλα στην κορυφή του πέμπτου ομίλου με τέσσερις βαθμούς.

Μπορεί πέρσι οι «ροσονέρι» να είχαν επιστρέψει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση μετά από απουσία οκτώ ετών, ωστόσο δεν προκρίθηκαν από τη φάση των ομίλων στην οποία είχαν μόλις μία νίκη κι αυτή στη Μαδρίτη επί της Ατλέτικο με 1-0. Με το τρίποντο κόντρα στους Κροάτες έβαλαν τέλος σε αυτή την αρνητική επίδοση και βλέπουν με μεγαλύτερη αισιοδοξία τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Με τη συμπλήρωση 20 λεπτών στο ματς η Μίλαν είχε πολύ μεγάλη ευκαιρία για γκολ όταν Μοχαράμι έσωσε από βέβαιο γκολ την ομάδα του σε προσπάθεια του Λεάο. Ο Όρσιτς είχε μία καλή στιγμή στο 35′ για τους φιλοξενούμενους και στο 43′ ο Λεάο κέρδισε πέναλτι. Ο Ζιρού το εκτέλεσε εύστοχα στο 45′ για το 1-0 το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με γκολ από τα αποδυτήρια για τη Μίλαν. Ο Λεάο ήταν για ακόμη μία φορά μέσα στη φάση, σέντραρε για τον Σαλεμάκερς ο οποίος με κεφαλιά έκανε το 2-0. Η Ντιναμό δεν το έβαλε κάτω και μείωσε στο 56′ με υπέροχο πλασέ του Όρσιτς μέσα από την περιοχή, αλλά μέχρι εκεί. Στο 77′ ο Ερνάντες έκανε το γύρισμα για τον Πομπέγκα που με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο και στα δίχτυα για το 3-1.

Μίλαν: Μενιάν, Καλάμπρια, Ερναντές, Καλουλού, Τομόρι, Τονάλι (68’ Πομπέγκα), Μπενασέρ (78’ Κρούνιτς), Μπραΐμ Ντίαθ (79’ Ντεστ), Λεάο, Σαλεμάκερς (78’ Μεσίας), Ζιρού (68’ Ντε Κετελάρ)

Nτιναμό Ζάγκρεμπ: Λιβάκοβιτς, Αντέμι, Μοχαραμί (63’ Σπίκιτς), Πέριτς Ιβάνουσετς, Ριστόβσκι (78’ Ντρμιτς), Λιούμπιτσιτς, Μίσιτς, Σούταλο, Όρσιτς (84’ Μαρίν), Πέτκοβιτς (84’ Μπατούρινα)

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024