Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Allou Fun Park: Σοκάρουν οι περιγραφές των τραυματιών - «Το βαγονάκι δεν είχε μέσα ούτε ζώνες, ούτε τίποτα»

Allou Fun Park: Σοκάρουν οι περιγραφές των τραυματιών – «Το βαγονάκι δεν είχε μέσα ούτε ζώνες, ούτε τίποτα»

Ο μοναδικός τραυματίας που δεν χτύπησε στο κεφάλι και θυμάται το ατύχημα περιγράφει στο MEGA τα δραματικά λεπτά και τις ώρες αγωνίας που έζησε

Όλο και περισσότερα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το ατύχημα στο Allou Fun Park, που είχε σαν αποτέλεσμα τον τραυματισμό τεσσάρων νεαρών παιδιών.

Οι μαρτυρίες τους σοκάρουν και προκαλούν ερωτηματικά για τα τα συστήματα ασφαλείας του λούνα παρκ.

Ο Βαλάντης Μαλιώρας, είναι ο μοναδικός από την παρέα που δεν χτύπησε στο κεφάλι. Μιλώντας στο LIVE NEWS, περιγράφει τα δραματικά λεπτά την ώρα του ατυχήματος αλλά και τι συνέβη αμέσως μετά.

«Ήμασταν οι πρώτοι»

«Εκείνο το απόγευμα τελείως χαρούμενοι πήγαμε στο λούνα παρκ και ήρθε κάποια στιγμή για το παιχνίδι που μπήκαμε. Ήμασταν οι πρώτοι για το βαρκάκι, στην δεύτερη διαδρομή, που ήταν και η μεγαλύτερη ανηφόρα, έγινε το περιστατικό», αναφέρει αρχικά στο MEGA.

Και προσθέτει: «Αυτό που θυμάμαι αφού κατεβήκαμε την μεγάλη κατηφόρα, δεν αισθάνθηκα να βρέχομαι καθόλου, δεν κόβει ταχύτητα καθόλου η βάρκα και μετά εκσφεδονιστήκαμε».

Ο νεαρός μετά το ατύχημα, κατευθύνθηκε προς την κοπέλα του, η οποία ήταν εξαιρετικά σοκαρισμένη. Η Γεωργία βρίσκονταν σε κατάσταση σοκ, πήγε προς την πισίνα, μπήκε μέσα σε αυτήν και ζητούσε την μαμά της. Ο Βαλάντης πήγε και την έβγαλε για να μην χτυπήσει το κεφάλι της.

Ο ίδιος τόνισε ότι η παρέα του ήταν οι πρώτοι που μπήκαν στο τρενάκι κατόπιν αρκετής ώρας αδράνειας του παιχνιδιού από άλλους συμμετέχοντες.

«Στο βαγονάκι κρατιόμασταν από τις χειρολαβές την ώρα του ατυχήματος, δεν είχε μέσα ούτε ζώνες, ούτε τίποτα. Στην δεύτερη κατηφόρα δεν αισθάνθηκα καθόλου νερό να έρχεται πάνω μας, όπως συνέβη στην πρώτη κατηφόρα», ξεκαθάρισε και ανέφερε ότι έχει υποστεί ρήξη σπλήνας.

Σύμφωνα με τις ιατρικές γνωματεύσεις, θα περάσουν τουλάχιστον 3 μήνες μέχρι να συνέλθει.

Ο Βασίλης Καπερνάρος, δικηγόρος των τραυματιών, τόνισε από την μεριά του στο LIVE NEWS: «Λένε ψέματα από την πλευρά του λούνα παρκ. Λένε ψέματα προσβάλλοντας την προσωπικότητα των παιδιών. Η εταιρεία του λούνα παρκ δεν έχει ζητήσει, ακόμα, συγνώμη από τα παιδιά. Όλα όσα λέει η εταιρεία ότι θα  σταθεί δίπλα στα παιδιά είναι αερολογίες».

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024