Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μάλιστα, πληροφορήθηκε το γεγονός την ώρα που έδινε συνέντευξη στις κάμερες.
Συγκεκριμένα δημοσιογράφος τον ρώτησε αν είχε συνεργαστεί με τον ηθοποιό που έφυγε από τη ζωή μετά από δύσκολη μάχη με την υγεία του στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός.
Η αντίδραση του Παπακαλιάτη στην είδηση πως ο Καζάκος πέθανε
«Τι;» ρώτησε ξαφνιασμένος και μετά από μερικά δευτερόλεπτα σιωπής, είπε: «Όχι, δεν γνωριζόμαστε, δεν έχουμε συνεργαστεί, αλλά το μαθαίνω τώρα από εσάς. Τι να πω τώρα; Τι μου το λέτε αυτό ζωντανά ρε παιδιά;»
Μάλιστα, όπως φαίνεται ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης δεν μπορεί να κρύψει την αμηχανία του καθ’ όλη τη διάρκεια της συνέντευξης.
Τις Παρασκευές 20, 27 Φεβρουαρίου και 6 Μαρτίου, αλλά και τα Σάββατα 14, 21, 28 Μαρτίου και 4 Απριλίου, ο Μανώλης Μητσιάς και η Βίκυ Καρατζόγλο δίνουν «Ραντεβού στο Άλσος».