Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ελισάβετ Μουτάφη για Κώστα Καζάκο: «Για εμένα ήταν δεύτερος πατέρας»

Ελισάβετ Μουτάφη για Κώστα Καζάκο: «Για εμένα ήταν δεύτερος πατέρας»

Ο ηθοποιός έφυγε από τη ζωή βυθίζοντας στο πένθος τους συναδέλφους του

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 87 ετών άφησε ο Κώστας Καζάκος, προκαλώντας ανείπωτη θλίψη και βαρύτατο πένθος στον καλλιτεχνικό κόσμο.

Συντετριμμένοι οι συνάδελφοί του τον αποχαιρετούν, εξαίροντας το ήθος και το ταλέντο του. Ανάμεσα σε αυτούς και η Ελισάβετ Μουτάφη, με την οποία είχε μια ξεχωριστή σχέση.

Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Ανοιχτή Επικοινωνία» και εμφανώς συγκινημένη χαρακτήρισε τον Κώστα Καζάκο μαχητή, ενώ εξήγησε γιατί ήταν για εκείνη ένας δεύτερος πατέρας.

«Δεν περιμέναμε ποτέ ότι θα φύγει από τη ζωή»

«Εγώ θα πω ότι πέρα από σπουδαίος ηθοποιός, θεατράνθρωπος και μαχητής, ο Κώστας Καζάκος ήταν για εμένα δεύτερος πατέρας. Τον φώναζα «πατέρα» μετά τη συνεργασία μας στη «Βέρα στο δεξί» κι όλα αυτά τα χρόνια και στο θέατρο ήταν δίπλα μου. Με συμβούλευε, ήξερα όλη του την οικογένεια. Με τον Κωνσταντίνο είμαστε φίλοι, σαν αδέρφια. Σπουδαίος άνθρωπος, ένας γλύκας», είπε.

Και πρόσθεσε: «Γλυκύτατος, με τεράστια δύναμη, που δεν περιμέναμε ποτέ ότι θα φύγει από τη ζωή. Δεν μπορούσαμε να το συνδυάσουμε. Ξέρετε για μερικούς ανθρώπους δεν υπάρχει αυτό στο μυαλό μας».

Στη συνέχεια, η ίδια σημείωσε πως ο Κώστας Καζάκος είχε πολλή ενέργεια σαν άνθρωπος, παρά την προχωρημένη του ηλικία.

«Έκανε δύο παραστάσεις στα 86 του, αυτό εγώ δεν μπορώ να το κάνω. Αυτή η δύναμη που είχε πάντα, η δύναμη ψυχής και σώματος ήταν κάτι το ασύλληπτο κι αυτό φαίνεται από τη ζωή του. Έκανε τρία παιδιά μετά τον Κωνσταντίνο. Τι να πει κανείς;», τόνισε.

«Κρατάω τη μορφή του να είναι δίπλα μου. Πήγαμε και στο εξωτερικό μαζί, ήταν δίπλα μου. Ο πατέρας μου σε εκείνον με εμπιστεύτηκε, όταν πήγαμε στον Καναδά, που κάναμε τη «Βέρα» στην ομογένεια. Όταν σου κρατούσε το χέρι, ήταν τόσο σφιχτός ο τρόπος που το κρατούσε… Δεν θα πω ούτε λόγια, ούτε τίποτα, μόνο αυτό», κατέληξε.

Sports in

Σοκ με Νικολοπούλου στον Ολυμπιακό: Υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού

Μεγάλο πλήγμα για γυναικεία ομάδα μπάσκετ ου Ολυμπιακού, καθώς η αρχηγός των ερυθρόλευκων υπέστη σημαντικό τραυματισμό στο γόνατο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024